10.2.14

Νικήτας: Περιμένω την οριστική απόφαση του Σαμαρά – Αν επιλέξει τον Άρη, θα είμαι κι εγώ υποψήφιος

Την οριστική του απόφαση για να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας ανακοίνωσε με δηλώσεις του ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά, από τον οποίο ζήτησε να έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Κακλαμάνης είπε πως δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του, καθώς περίμενε να δει τις αποφάσεις της ΝΔ και μάλιστα τόνισε πως περίμενε να δει τις εξελίξεις στις περιπτώσεις Δένδια, Βορίδη και Όλγας Κεφαλογιάννη.

Από τη στιγμή που οι περιπτώσεις δεν προχώρησαν, τότε πιστεύει πως είναι ο καταλληλότερος για τη θέση.
Όπως είπε ο βουλευτής της ΝΔ περιμένει τώρα νέα πρόσκληση από τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος στην πρόσφατη συνάντησή τους, του ζήτησε περιθώριο 10 ημερών για να λάβει την οριστική του απόφαση.
Ξεκαθάρισε, όμως, πως αν ο “εκλεκτός” της ΝΔ είναι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, τότε θα είναι και ο ίδιος υποψήφιος.
Αξίζει να σημειώσουμε πως στις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ, ο κ. Κακλαμάνης εκτίμησε πως αν ο Αντώνης Σαμαράς επέλεγε μόνος του ποιον θα στηρίξει για το δήμο της Αθήνας, τότε σε αυτόν θα έδινε το χρίσμα. Άφησε, όμως, αιχμές για ορισμένους συνεργάτες του Πρωθυπουργού, οι οποίοι όπως είπε, δεν τον συμπαθούν.

http://ysterografa.gr