20.2.14

Οι ΑΝΕΛ θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη για την αντιμετώπιση τους από τους τηλεοπτικούς σταθμούς

Ο Εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ αναφέρθηκε στα μικρά ποσοστά συμμετοχής των πολιτικών κομμάτων στις ειδησεογραφικές και ενημερωτικές εκπομπές των Πανελλαδικών καναλιών, που ανακοίνωσε το ΕΣΡ. Τόνισε ακόμη πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά να προσφύγουν στη δικαιοσύνη με την έκθεση του ΕΣΡ για τον τρόπο που τους αντιμετωπίζουν οι τηλεοπτικές εκπομπές.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κουίκ:
«Η έκθεση του ΕΣΡ ξεσκεπάζει το ΠΟΛΙΤΙΚΟ και ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ σαμποτάζ που υφίστανται οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από τα Πανελλαδικά τηλεοπτικά κανάλια. Συμμετοχή και αναφορές/ρεπορτάζ δράσεων του Κινήματός μας, στις ειδησεογραφικές και ενημερωτικές εκπομπές, που είναι κάτω και από το μισό ποσοστό του εκλογικού αποτελέσματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στις τελευταίες εθνικές εκλογές. ALPHA 3,7%, ANT1 3,7%, ΔΤ 2,8%, MEGA 2,7%, SKAI 4,4%, STAR 2,1%, TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 6,4%. Βεβαίως, δεν θα αφήσουμε ασχολίαστα τα ποσοστά προβολής των υπολοίπων κομμάτων και πόσο μάλλον της ΝΔ σε σκανδαλώδη ύψη ή και το «σπρώξιμο» της Χ.Α. μαζί με το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ.
Αναρωτιόμαστε από πού εκπορεύονται οι εντολές για την τηλεοπτική εξαφάνιση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: Από τις διαφημιζόμενες Τράπεζες; Από την Τρόικα; Από την Κυβέρνηση; Και από τους τρεις μαζί; Φαντάζομαι πως είναι σε όλους αντιληπτό, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν έχουμε άλλη επιλογή, παρά να καταθέσουμε στη Δικαιοσύνη την σχετική έκθεση του ΕΣΡ».
 http://avriani.makedonias.gr/