23.2.14

Οργή στο Κρεμλίνο για Ουκρανία και ... δάνειο τέλος!

Efenpress: Θα τους σώσει το ΔΝΤ και η ΕΕ. όπως ...έσωσε και εμάς!!!
Η Ρωσία οριστικά διέκοψε την καταβολή των δόσεων του δανείου των 15 δισ. δολ. (έχουν ήδη καταβληθεί 2 δισ. ευρώ και επρόκειται την περασμένη εβδομάδα να καταβληθούν άλλα δύο την περασμένη εβδομάδα με την μέθοδο της αγοράς κρατικών ομολόγων), όπως επίσης και ακυρώνει την έκπτωση στο φυσικό αέριο κατά 35% που είχε συμφωνηθεί μεταξύ Β.Πούτιν και Β.Γιανούκοβιτς.

Πάντως το ΔΝΤ ήδη προσφέρθηκε να δανείσει και άλλα λεφτά στην Ουκρανία (χρωστά 15 δισ. δολ. η Ουκρανία) και βέβαια η χώρα κυλά στην αγκαλιά του, αφού το μόνο βέβαιο είναι ότι θα καταφύγουν στον ΔΝΤ για να αποφύγουν την χρεοκοπία στην οποία ... τους οδήγησε το ΔΝΤ.
Την ίδια στιγμή ο Ρώσος εθνικιστής ηγέτης Β.Ζιρινόφσκι, ζήτησε από την Ρωσία να στείλει στρατεύματα για να υπερασπίσει τους ρωσόφωνους πληθυσμούς "σε διαφορετική περίπτωση θα πάνε εθελοντές να υπερασπίσουν την ασφάλεια στις ρωσόφονες περιοχές".
Στο Κρεμλίνο η οργή ξεχειλίζει για τους δυτικούς, αφού θεωρούν ότι προχώρησαν σε εξέγερση στην Ουκρανία, την στιγμή που η Ρωσία ήταν απασχολημένη στο Σότσι με τους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ λένε ότι οι δυτικοί "με ένα σμπάρο πέτυχαν δύο τρυγόνια": Εκτός του ότι διέλυσαν την Ουκρανία και ανέτρεψαν τον Β.Γιανούκοβιτς υποβάθμισαν και εξαφάνισαν από τα διεθνή ΜΜΕ το Σότσι, λόγω της ουκρανικής επικαιρότητας.
Να δούμε πώς θα αντιδράσει από αύριο η Ρωσία...
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr