25.2.14

4η χρόνια στο πλευρό του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» η WIND


4η χρόνια στο πλευρό του  Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» η WIND
·          Δύο φορείς, την «ΑΜΥΜΩΝΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» και το Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» στηρίζει φέτος η WIND και η ομάδα δρομέων της WIND Running Team
·          Ζέτα Δούκα, Τζένη Μπαλατσινού, Έμυ Λιβανίου, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Γιώργος Μανίκας, Μέμος Μπεγνής, και Στέλιος Χανταμπάκης θα τρέξουν με την ομάδα

Αθήνα, 25 Φεβρουαρίου 2014. Τη συμμετοχή της για 4η χρονιά στο δημοφιλές γεγονός της πόλης, στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» ανακοίνωσε η WIND, έναν περίπου μήνα πριν τη διεξαγωγή του, την Κυριακή 6 Απριλίου 2014.


Η WIND, ως Επίσημος Χορηγός του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 & 10 χλμ. και Επίσημος Προμηθευτής Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της διοργάνωσης, συμβάλλει με μια σειρά ενεργειών στην προώθηση του αθλητισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Με μήνυμα "Ένας αγώνας για όλους" η WIND Running Team, η ομάδα των εργαζομένων, συνεργατών και φίλων της εταιρείας, ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό «παρών» και να τρέξει για καλό σκοπό. Οι δρομείς που θα λάβουν μέρος με τη «γαλάζια» ομάδα, συμβάλλουν στην προσπάθεια για την ενίσχυση δύο κοινωνικών φορέων με σημαντικό έργο στην πόλη. Για κάθε συμμετέχοντα, η WIND θα προσφέρει 10€ προς τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων  & Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες «Η ΑΜΥΜΩΝΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»  και τον φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» για τη φροντίδα των καρκινοπαθών παιδιών της Θεσσαλονίκης.

Στο κάλεσμα της WIND, ανταποκρίθηκαν επίσης ο Ολυμπιονίκης TAEKWONDO Αλέξανδρος Νικολαΐδης, η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου, η παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού, η δημοσιογράφος Έμυ Λιβανίου, η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής, και οι παρουσιαστές Γιώργος Μανίκας και Στέλιος Χανταμπάκης, αναλαμβάνοντας  τον ξεχωριστό ρόλο των πρεσβευτών της ομάδας.  Για κάθε έναν «πρεσβευτή» η WIND από την πλευρά της θα προσφέρει στα δύο σωματεία 1.500€.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τη φετινή παρουσία της WIND στον αγώνα, ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων, τόνισε: «Η  WIND Running Team είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Θεσσαλονίκη και τον  Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος». Από τον Απρίλιο του 2011 που δημιουργήθηκε η ομάδα, έχουμε «δώσει» πολλούς αγώνες, πάντα για καλό σκοπό. Είμαστε υπερήφανοι καθώς μέχρι σήμερα η ομάδα μας έχει λάβει μέρος σε κορυφαίες διοργανώσεις της χώρας, όπως του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών και του προγράμματος RUN Greece, σε 5 πόλεις της Ελλάδας και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 180.000€ συνολικά για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, της Κιβωτού του Κόσμου, του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, του Ορφανοτροφείου θηλέων Μέλισσα».

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» κα Τίμη Μπακατσέλου δήλωσε: «Σας ευχαριστούμε θερμά για την απόφαση  να στηρίξετε το έργο μας για τα παιδιά.  Είναι βαθιά συγκινητικό το γεγονός ότι υπάρχουν εταιρείες σαν τη δική σας που λαμβάνουν τέτοιες πρωτοβουλίες και άνθρωποι που παρά τη σφοδρότητα της οικονομικής κατάστασης, ενδιαφέρονται με όποιον τρόπο μπορούν για τον αγώνα που καταβάλλουμε

Ο κ. Νίκος Καζαντζίδης, Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου «Η ΑΜΥΜΩΝΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» αντίστοιχα ανέφερε:
H Wind, σαν ένας πραγματικός άνεμος ελπίδας και αισιοδοξίας, έρχεται για να αναδείξει έναν άλλο κόσμο, αλληλοϋποστήριξης και ανθρωπιάς, τον κόσμο του Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος». Η ενέργεια τόσων άγνωστων μεταξύ τους ανθρώπων που, για διαφορετικό λόγο ο καθένας, τρέχουν μαζί για έναν κοινό σκοπό, δίνει ώθηση στις προσπάθειές μας για ισότιμη εκπαίδευση και κοινωνική ένταξη των παιδιών με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.
  

Για τη συνεργασία με την WIND μίλησε από την πλευρά της διοργάνωσης, ο Γεν. Δ/ντής του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Δρόσος Χριστόπουλος, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η WIND είναι ο βασικός συντελεστής της γεωμετρικά αυξανόμενης επιτυχίας της διοργάνωσης από τον Απρίλιο του 2011, όταν ενετάχθη στην οικογένειά μας. Έκτοτε έτσι νιώθουμε τη WIND και έτσι ακριβώς τους ανθρώπους της. Βασικός συντελεστής στη βελτίωση της επικοινωνίας μας με το κοινό, της προβολής της διοργάνωσης γενικότερα, αλλά και στην προτροπή του κόσμου για συμμετοχή του στον υγειή τρόπο ζωής και άθλησης, διαμέσου της δημιουργίας της οργανωμένης ομάδας δρομέων της, όπου και σ’ αυτόν τον τομέα πρωτοπόρα έδειξε τον δρόμο. Τέλος, με αίσθημα κοινωνικής ευθυνης και δια της στήριξης κοινωφελών ιδρυμάτων με εξαιρετική προσφορά στην κοινωνία της πόλης και της χώρας, δείχνει τον δρόμο για ολοκληρωμένη προσφορά των μεγάλων διοργανώσεων, που εκτός από αθλητικό, θα πρέπει να επιδεικνύουν κοινωνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα». 

 

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Γιώργος Ορφανός, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας, η Δημοτική Σύμβουλος Άννα Ευθυμίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος ΔΕΘ - Helexpo Κυριάκος Ποζρικίδης,  η Πρόεδος του Κ.Θ.Β.Ε Μένη Λυσαρίδου, η Διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης Κική Ουδατζή, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού "'Άλμα Ζωής" Θεσσαλονίκης Ελένη Ντελιοπούλου, η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ» Όλγα Τσιμισκή – Ηρακλείδη, η Βίκυ Καλαφάτη και η Ελίνα Μπακατσέλου.


Η εγγραφή στους αγώνες δρόμου των 5χλμ. ή 10χλμ. με την ομάδα της WIND, είναι Δωρεάν. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν το φετινό Τεχνικό t-shirt και το καπέλο της WIND Running Team. Οι ενδιαφερόμενοι, για να λάβουν μέρος την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» με την WIND Running Team, χρειάζεται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα στο www.wind.gr. Σημειώνεται ότι οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις. Από 24 Φεβρουαρίου 2014 μέχρι και 12 Μαρτίου 2014 οι εγγραφές απευθύνονται σε συνδρομητές WIND (συμβολαίου, καρτοκινητής τηλεφωνίας, Σταθερής & Internet) ενώ από τις 15 Μαρτίου 2014 μέχρι και τις 21 Μαρτίου 2014 οι εγγραφές στην WIND Running Team θα είναι ανοιχτές για όλους.
-ΤΕΛΟΣ-

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Τύπου WIND Ελλάς
Τηλ. 693-2239832, 693-6092317 e-mail: po@wind.gr 


Επισκεφθείτε επίσης το NewsRoom στο www.wind.gr, τη σελίδα μας www.facebook.com/windhellas & ακολουθήστε μας στο http://twitter.com/windhellas