31.12.13

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΕ ΛΟΝΔΙΝΟ - «ΑΕΡΑΠΟΒΑΣΗ» ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΩΝ “Sold-out” οι πτήσεις από Βουλγαρία και Ρουμανία για Βρετανία


Efenpress: Στο καλό παιδιά, καλή εγκατάσταση και καλέστε και τους συμπατριώτες σας από την Ελλάδα! (έχουμε και κάτι μελαγχροινούς  και...σομόν υποστηρικτές τους εδώ, πάρτε τους κι αυτούς μαζί)
Με τους περιορισμούς για την ελεύθερη μετακίνηση αλλά και εργασία στην ΕΕ να αίρονται από την 1ηΙανουαρίου χιλιάδες Ρουμάνων και βουλγάρων ετοιμάζονται να «εκδράμουν» στη Βρετανία.
Σχεδόν όλες οι πτήσεις από την Ρουμανία και τη Βουλγαρία είναι υπερπλήρεις παρά το γεγονός ότι οι αεροπορικές εταιρείες έχουν βάλει και έκτακτα δρομολόγια.
Το ίδιο συμβαίνει και με όλα τα εισιτήρια των λεωφορείων καθώς οι θέσεις σε όλα τα δρομολόγια από τη Σόφια είναι κλεισμένα  μέχρι και τις 9 Ιανουαρίου. Όπως αναφέρει η Daily Mail στην British Airways και οι δύο πτήσεις της από τη Σόφια στο Λονδίνο την Κυριακή και τη Δευτέρα η κάθε μια με 152 επιβάτες είναι πλήρεις.
Η Wizz Air μια εταιρεία χαμηλού κόστους που εξυπηρετεί την Α. Ευρώπη έχει διπλασιάσει τον αριθμό των πτήσεών της και η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στις 200 λίρες.
Στη Σόφια στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων μεγάλες αφίσες οι οποίες δείχνουν το Big Ben, ένα λονδρέζικο λεωφορείο και ένα τηλεφωνικό θάλαμο διαφημίζουν την ευκαιρία για μια νέα ζωή στην Βρετανία.
Σε άλλη αφίσα αναφέρεται «έκπτωση 5% για Λονδίνο, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Λουξεμβούργο και Ελλάδα».
Όπως σημειώνεται με τους περιορισμούς που είχαν επιβληθεί το 2005 και που αίρονται από την 1ηΙανουαρίου σχεδόν 29 εκατομμύρια Βούλγαροι και Ρουμάνοι έχουν πλέον το δικαίωμα μετεγκατάστασης και εργασίας στην Βρετανία.
Ποιος ξέρει ίσως τελικά και να την γλιτώσουμε…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr