30.12.13

ΟΙ S-400 ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ Ενιαίο αμυντικό δόγμα με Καζακστάν εξήγγειλε η Ρωσία μετά τις επιθέσεις

Την στιγμή που στην Μόσχα ανεπισήμως διαρρέεται ότι πίσω από τις τρομοκρατικες επιθέσεις βρίσκονται δυτικές και αραβικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες χρηματοδοτούν τους Τσετσένους τρομοκράτες που έχουν αιματοκυλίσει από χθες το Βόλγκογκραντ, η Ρωσία την ίδια μέρα ανακοίνωσε ενιαίο αμυντικό δόγμα με το Καζακστάν ειδικά στον τομέα της αντιβαλλιστικής άμυνας.
Η συμφωνία είναι κεφαλαιώδους σημασίας  για μια περιοχή που ξεκινά από την Κεντρική Ασία και φθάνει στην Μαύρη Θάλασσα.
Να σημειώσουμε ότι το Καζακστάν είναι μέσα στις πρώτες πέντε χώρες του πλανήτη, μαζί με την Σ.Αραβία, ΗΠΑ, Ρωσία, και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε ενεργειακά αποθέματα (πετρέλαιο, φυσικό αέριο).

Η συμφωνία… περιλαμβάνει κοινή δράση των πυραυλικών δυνάμεων με κοινό σχέδιο σε περίπτωση πολέμου! Θα τίθεται επικεφαλής ένας Διοικητής ορισμένος από τους δύο προέδρους των δύο χωρών ο οποίος θα εκτελέι και τις εντολές τους, έπειτα από τις εισηγήσεις των υπουργών αμύνης των δύο κρατών.
Η διοίκηση της αεράμυνας θα είναι στην Άλμα Άτα του Καζακστάν και η διάρκεια της συμφωνίας είναι πενταετής με αυτόματη ανανέωση.
Η συμφωνία είχε ετοιμαστεί από καιρό αλλά επιλέχθηκε τώρα η ανακοίνωσή της ως μήνυμα σε ξένες δυνάμεις μετά το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Βόλγκογκραντ, αλλά και ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι.
Φυσικά ως στόχο έχει να καταδείξει την κοινή αμυντική πολιτική που θα έχουν οι δύο χώρες στα πλαίσια της υπό ίδρυση Ευρασιατικής Ένωσης, και ότι οι απειλές θα αντιμετωπίζονται από κοινού.
Η συμφωνία αυτή ανοίγει τον δρόμο και για την από κοινού διαχέιρηση των ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών, αλλά και των δυνάμεων ασφαλείας τους εναντίον οποιουδήποτε εσωτερικού ή εξωτερικού εχθρού.
Ήδη αυτό γίνεται με την Λευκορωσία, και στο μέλλον θα γίνει με όποια χώρα εισέλθει στην Ευρασιατική Ένωση.
Πρόκειται για την αρχή ανασύστασης του πρώην Σοβιετικού Στρατου΄(σε νέες ιδεολογικές βάσεις) που κάποτε ήταν ο φόβος και ο τρόμος των Δυτικών.
Πάντως η συμφωνία αυτή μας θυμίζει και τον θρύλο που κυκλοφορεί στον πλανήτη ότι η Αστάνα η πρωτεύουσα του Καζακστάν θα είναι η μελλοντική παγκόσμια πρωτεύουσα. Και τι σύμπτωση ως μελλοντική αυτοκρατορική πρωτεύουσα θα έχει και την ανάλογη αντιπυραυλική προστασία, αφού το κέντρο διοίκησης θα βρίσκεται στην παλιά πρωτέυουσα της Άλμα Άτα.
Είναι ενδιαφέροντες οι καιροί που ζούμε, είναι μια εποχή εκπλήρωσης προφητειών και θρύλων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr