30.12.13

"ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ" Eισαγγελέας: "Ο Μ.Λιάπης ρέπει προς το έγκλημα"!

Τέσσερα χρόνια με ποινή εξαγοράσιμη προς 50 ευρώ την ημέρα (για την πλαστογραφία) και 3.000 ευρώ πρόστιμο για τη δεύτερη πράξη (της παραβίασης του ΚΟΚ) είναι η ετυμηγορία του δικαστηρίου για την υπόθεση του πρώην υπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Λιάπη.
Ακόμη, η απόφαση προβλέπει την κατάσχεση των πινακίδων του τζιπ του πρώην υπουργού. Οι συνήγοροί του έχουν δικαίωμα να ασκήσουν έφεση εντός δέκα ημερών.( σ.Efenpress: του κατέσχεσαν τις...πλαστές πινακίδες! Κρίμα...!)
Νωρίτερα, άτομο που ρέπει προς το έγκλημα χαρακτήρισε τον Μιχάλη Λιάπη ο εισαγγελέας, ο οποίος πρότεινε την ενοχή του χωρίς ελαφρυντικά.

Ο εισαγγελέας είπε ότι ο κ. Λιάπης παραβίασε τον νόμο που ο ίδιος έφτιαξε καθώς και ότι διέσυρε τη χώρα σε διεθνές επίπεδο.
Μάλιστα, όταν ρώτησε τους πληρεξούσιους δικηγόρους του Μιχάλη Λιάπη γιατί ο πρώην υπουργός δεν βρισκόταν δικαστήριο, εκείνοι απάντησαν ότι δεν πήγε γιατί του το επιτρέπει ο νόμος καθώς και επειδή έξω από τα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, βρίσκονται περισσότεροι από 30 δημοσιογράφοι.
Οι δικηγόροι του κ. Λιάπη έκαναν επίσης λόγο για απερισκεψία και ανοησία από πλευράς του πρώην υπουργού.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr