2.12.13

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΕΝΤΑΣΗ Οι φιλορώσοι Ουκρανοί ζητούν από την Ρωσία να στείλει άρματα μάχης!

Την βοήθεια του Ρώσου Προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν ζήτησε ο βουλευτής της περιφέρειας της Σεβαστούπολης Σεργκέι Σμολιανίνοφ  και τον κάλεσε να αποστείλει ρωσικά στρατεύματα στην Ουκρανία.
Με αυτό το αίτημα ο βουλευτής αποτάθηκε στον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν.
Ο Σμολιανίνοφ δήλωσε ότι στη Ουκρανία  «οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες και οι πράκτορές τους προσπάθησαν να ανατρέψουν τη νόμιμη κυβέρνηση».
Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε από τον πρόεδρο της Ρωσίας "να συντονίστεί με την κυβέρνηση της Ουκρανίας προς αποστολή στο έδαφος της χώρας ρωσικών στρατευμάτων, για την προστασία από το στρατό των ΗΠΑ και των εισβολέων από το ΝΑΤΟ"!

Θυμίζουμε ότι η Ουκρανία δεν υπέγραψε την συμφωνία σύνδεσης με την ΕΕ και από τότε "έχουν ανοίξει οι πύλες της Κολάσεως". Αυτό που είδε ο βουλευτής, είναι ότι επί της ουσίας στην Ουκρανία συμβαίνει μια δεύτερη "προτοκαλί" ξενοκίνητη επανάσταση από τις γνωστές ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται αποδεδειγμένα από τις δυτικές (αμερικανικές και γερμανικές κατά βάση) υπηρεσίες.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «καταδίκασαν» το Σάββατο «τη βία» των αρχών στην Ουκρανία εναντίον των διαδηλωτών που τάσσονται υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κάλεσαν τη χώρα να σεβαστεί «την ελευθερία της έκφρασης και των συγκεντρώσεων».
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες καταδικάζουν τη βία των κυβερνητικών αρχών εναντίον των ειρηνικών διαδηλωτών στο Κίεβο σήμερα», αναφέρει μια δήλωση της εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζεν Ψάκι. Τους διαδηλωτές μπροστά από την Wall Street που διαμαρτύρονταν σε ποια φυλακή τους έχουν κλείσει;
«Η βία και ο εκφοβισμός δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην Ουκρανία τού σήμερα»,προσθέτει, καλώντας τους ουκρανούς ηγέτες να «σεβαστούν το δικαίωμα του λαού τους στην ελευθερία της έκφρασης και των συγκεντρώσεων».
Τα δικαιώματα αυτά είναι «θεμελιώδη για την υγεία της δημοκρατίας και το σεβασμό των παγκόσμιων αξιών από τις οποίες εξαρτάται η εταιρική σχέση των Ηνωμένων Πολιτειών με την Ουκρανία», υπογραμμίζει η Ψάκι.
«Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τον πόθο του ουκρανικού λαού να γίνει μια ευημερούσα ευρωπαϊκή δημοκρατία. Η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση είναι ο πιο σίγουρος δρόμος για την οικονομική ανάπτυξη και την ενίσχυση της δημοκρατίας στην Ουκρανία», αναφέρει η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Να θυμίσουμε ότι τα ίδια ακριβώς έλεγαν και στην εξέγερση των οπαδών ισλαμιστών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Αίγυπτο το καλοκαίρι. Η "κασέτα" είναι πάντοτε η ίδια.
 defencenet.gr