17.12.13

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΕΧΝΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ



 Τo Έντεχνο Ωδείο Ηρακλείου σας προσκαλεί στη χριστουγεννιάτικη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 8.00μ.μ. στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου. Οι μαθητές θα μας χαρίσουν μια βραδιά γεμάτη χριστουγεννιάτικες μελωδίες μετρώντας αντίστροφα για τις άγιες μέρες των εορτών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας θα συλλέγει τρόφιμα για τη στήριξη της δράσης του, κάνοντας έτσι πράξη την κοινωνική ευαισθησία που ειδικά τέτοιες μέρες οφείλουμε όλοι να δείξουμε.


Το Κοινωνικό Παντοπωλείο (στη συμβολή των οδών Μονής Αγκαράθου και Κοσμά Ζώτου) που ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από ένα χρόνο περίπου, είναι μία δράση των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού, στεγάζεται στον Κοινωνικό Χώρο και εμψυχώνεται από το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη. Εξυπηρετεί 200 οικογένειες το μήνα, καλύπτοντας βασικές ανάγκες σε τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής, ενώ βασίζεται εξ’ ολοκλήρου σε δωρεές και χορηγίες.


Σας περιμένουμε όλους για να απολαύσουμε το μουσικό εορταστικό κλίμα, προσφέροντας παράλληλα βοήθεια σε αυτούς που το χρειάζονται.