13.12.13

ΚΙΚΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ: Πήγαν να τον απαγάγουν αλλα τους διεμβόλισε και το έβαλαν στα πόδια!!

Σοβαρό συμβάν με απόπειρα απαγωγής υιού γνωστού εφοπλιστή είχαμε χθες το μεσημέρι. Η απόπειρα απαγωγής αφορά το 33 χρονο Κίκο Μαρτίνο μέλος της οικογένειας Μαρτίνου γνωστής στον κόσμο της ναυτιλίας
Πιο συγκεκριμένα και ενώ ο Κίκος Μαρτίνος αναχωρούσε από τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας, με προορισμό την οικία του δύο (ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν τέσσερα) αυτοκίνητα εμφανίστηκαν μπροστά του την ώρα που βρισκόταν στο δικό του αυτοκίνητο και του έκοψαν το δρόμο
Ο υιός του εφοπλιστή κατάφερε να διαφύγει, καθώς πάτησε γκάζι και διεμβόλισε το ένα από τα δύο αυτοκίνητα, ώστε να ανοίξει δρόμο.

Η ΕΛ.ΑΣ. «χτενίζει» την παραλιακή για τον εντοπισμό των δραστών.
Σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο γιος του Ανδρέα Μαρτίνου και σύζυγος της Μαρίνας Λιβανού, ακολουθεί καθημερινώς μια συγκεκριμένη διαδρομή. Πηγαίνει δύο φορές την ημέρα από τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας της οικογένειας «Μινέρβα» στη Βούλα, στο Καβούρι για φαγητό.
Η οικογένεια Μαρτίνου θεωρείται ένα από τα πλέον σοβαρά ονόματα στην ελληνική ποντοπόρο ναυτιλία και δραστηριοποιείται κυρίως με μεταφορές και φορτηγά πλοία. Τα γραφεία της εταιρείας είναι στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

e-Nautilia.gr