21.12.13

Αποτοξίνωση αντι για δηλητηρίαση


Η δηλητηρίαση απο φάρμακα είναι η αιτία νούμερο 1 για ασθένειες όπως η νόσος του Alzheimer, οι αυτοάνοσες ασθένειες, η αρθρίτιδα, νόσος του Πάρκινσον, κατάθλιψη, ημικρανία, ο διαβήτης, η οστεοπόρωση, καρδιακή προσβολή ή οι αλλεργίες και το άσθμα


Μετάφραση: Εμμανουήλ Σαρίδης

Τίτλος πρωτοτύπου: "Entgiften statt vergiften"

"Δεν είστε άρρωστος, είστε δηλητηριασμένος!" Είναι μια διάγνωση, που κανονικά θα έπρεπε να κάνει ο γιατρός ίσως για περισσότερο από το 80 τοις εκατό των ασθενών που τον επισκέπτονται. Ωστόσο η ραγδαία αύξηση της δηλητηρίασης του περιβαλλοντικές από εκπομπές αυτοκινήτων, από βιομηχανικά απόβλητα, μετουσιωμένα τρόφιμα και από την ανεξέλεγκτη και πέραν κάθε λογικής χρήση χημικών λιπασμάτων δεν ανήκουν στον κατάλογο των γενεσιουργών αιτίων που εξετάζει η κλασική ιατρική και άρα δεν είναι το αντικείμενο μιας ιατρικής εξέτασης. Και ακόμη χειρότερα:


Οι περισσότεροι γιατροί επιτείνουν την δηλητηρίαση των ασθενών, γράφοντάς τους συνταγές για φάρμακα που περιέχουν πάρα πολύ χημεία. Ο Karstädt είναι σ' αυτό το βιβλίο του σαφής. Περιγράφει τις περιπτώσεις, κατά τις οποίες οι ασθενείς είχαν δηλητηριαστεί από την κλασική ιατρική και αρρώστησαν. Μιλάει για υγιή άτομα, τα οποία από λανθασμένες μεθόδους θεραπείας της κλασικής ιατρικής αρρώστησαν χρονίως διότι έπερναν φάρμακα με πολλές παρενέργειες.

Η δηλητηρίαση είναι κατά την γνώμη του Uwe Karstädt η αιτία νούμερο 1 για ασθένειες όπως η νόσος του Alzheimer, οι αυτοάνοσες ασθένειες, η αρθρίτιδα, νόσος του Πάρκινσον, κατάθλιψη, ημικρανία, ο διαβήτης, η οστεοπόρωση, καρδιακή προσβολή ή οι αλλεργίες και το άσθμα. Το ίδιο και οι ασθένειες της νεότερης γενιάς, όπως υπερκινητικότητα, ADD (Attention deficit hyperactivity disorder‎), αυτισμός, διαταραχές συμπεριφοράς και μάθησης, που οφείλονται σε πολλές περιπτώσεις σε δηλητηρίαση λόγω χρήσης κακών και πολλών φαρμάκων.

Στο βιβλίο του ο Uwe Karstädt δείχνει πώς μπορεί κάποιος να ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο της ορθόδοξης ιατρικής, να αποτοξινώσει μόνος του τον εαυτό του και να θεραπευθεί. Το βιβλίο αυτό απαριθμεί τους κινδύνους των φαρμάκων/δηλητηρίων και λέει πώς μπορούμε να τους αποφύγουμε. Στο κέντρο του βιβλίου βρίσκεται μια νέα μέθοδος αποτοξίνωσης χωρίς παρενέργειες, που βασίζεται σε φυσικά συστατικά και είναι δυνατόν να εφαρμοστεί εύκολα στο σπίτι. Ο Karstädt αποδεικνύει με πολλά παραδείγματα ασθενών που την δοκίμασαν στην πράξη, ότι η σωστή και αποτελεσματική αποτοξίνωση δεν είναι μόνο ο καλύτερος, αλλά και ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσουμε μια νόσο και να αισθανόμαστε μακροπρόθεσμα υγιείς, να έχουμε ζωτικότητα και να χαιρόμαστε τη ζωή μας.


Rubrik: Bücher/Βιβλια 
16.12.13