9.12.13

Ο "ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ" Χρυσοχοϊδης σε ΧΑ: ''Είστε μαχαιροβγάλτες''


Απορία : Τι είναι και πως χαρακτηρίζεται αυτός  ο οποίος ψήφισε το μνημόνιο και δηλώνει δημοσίως, στην τηλεόραση, ότι...δεν το διάβασε;
____________________
«Μαχαιροβγάλτες, δειλούς κι επικίνδυνους» χαρακτήρισε ο "δεν έχω διαβάσει το Μνημόνιο" Μιχάλης Χρυσοχοϊδης τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου, από το βήμα της Βουλής, καλώντας τους μάλιστα να αποχωρήσουν από την αίθουσα «διότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται άτομα σαν αυτούς».
 
Αφορμή αποτέλεσαν τα λεγόμενα του Aρτέμη Ματθαιόπουλου ο οποίος χαρακτήρισε τον Χρυσοχοΐδη "αδιάβαστο υπουργό" που "δεν μπήκε καν στον κόπο να διαβάσει το μνημόνιο άσχετα αν αυτό έφερε 5.000-10.000 αυτοκτονίες , άσχετα αν έχει βυθίσει την χώρα στο χρέος και έχει εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία".  
 
"Άτομα με μυαλά σαν τα δικά σας" συνέχισε, " θέλουν να χτίσουν τζαμί στην Ελλάδα χωρίς να ρωτήσουν τον ελληνικό λαό, άτομα με μυαλά σαν τα δικά σας είναι που έχουν φέρει τη χώρα σε αυτό το έσχατο σημείο". "Είναι άτοπο να μιλάτε για μυαλά όταν ανήκετε σε ένα κόμμα του οποίου ο πρόεδρος έκανε ποδήλατο και εν κινήσει ήθελε να αλλάξει την αλυσίδα''
 
Αμέσως μετά από αυτό, πήρε τον λόγο ο υπουργός Μεταφορών για την ομιλία του επί του νομοσχεδίου για την επανεκκίνηση των οδικών έργων, και απάντησε με σκληρή γλώσσα:
 
«Είστε αμετανότητοι και άθλιοι. Και καλό είναι να αποχωρήσετε το γρηγορότερο από αυτή την αίθουσα. Η θέση σας είναι αλλού. Είστε άμυαλοι, άθλιοι, γελοίοι και επικίνδυνοι. Είστε δειλοί και μαχαιροβγάλτες. Και δεν συζητώ με μαχαιροβγάλτες και δειλούς», είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης προς τους βουλευτές της ΧΑ.
 
Είναι ο άθρωπος που είχε δηλώσει πριν μέρες τα εξής:
 
''Εμένα προσωπικά, την οικογένεια μου, που είμαι Πόντιος και Μικρασιάτης πρόσφυγας, με καμένα σπίτια με καμένες εκκλησιές, μου κάνει τιμή που απαντάω σήμερα σε εσάς και που επί υπουργίας μου γίνεται το τζαμί''.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr