2.12.13

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΙΡΑΣ: 6.000 και βάλε δυστυχισμένοι συμπατριώτες μας έχουν πηδήξει από τις ταράτσες..


6.000 και βάλε δυστυχισμένοι συμπατριώτες μας έχουν πηδήξει από τις ταράτσες ή έχουν κρεμαστεί. 2.000.000 Έλληνες είναι άνεργοι και άλλο 1.000.000 απλήρωτοι εργαζόμενοι.Στην Αθήνα υπάρχουν 25.000 άστεγοι και το φαινόμενο επιτείνεται και στη Θεσσαλονίκη.

250.000 οικογενειάρχες έχουν πρόβλημα με την κάλυψη του στεγαστικού τους δανείου και τα πιράνχας των τραπεζών και των ξένων funds ετοιμάζουν επίθεση στο "κεραμίδι" κάτω από το οποίο μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Το κόμμα που κάποτε ήταν η Νέα Δημοκρατία, προστατεύει τον ολετήρα της Πατρίδας Γιώργο Παπανδρέου και έχει αναγάγει σε συγκυβερνώντα το Βενιζέλο. Στο εσωτερικό του κυριαρχούν η ΕΠΕΝ, το Ελληνικό Μέτωπο, το Δίκτυο 21 και όλο το εγχώριο φασισταριό, που παριστάνουν την πραιτωριανή φρουρά ενός παράφρονα, ενώ σε δευτερεύον πλάνο κινούνται τα απομεινάρια της μετακαραμανλικής περιόδου που εμφανίστηκαν το 1997 με ένα τρύπιο σώβρακο και μία τρύπια φανέλα και τώρα έχουν πενήντα-τόσα ακίνητα συν υπουργικούς τίτλους.

Και εσείς πίνετε ρακές και ρακόμελα στο όνομα ποιανού ή σε αναμονή ποιου γεγονότος το οποίο θα ερχόταν να επουλώσει όλα τα παραπάνω; Λίγη τσίπα δεν έχετε πάνω σας;