16.12.13

Ετοιμάζουν "μποναμά" 50 ευρώ για στρατιωτικούς! Έρχονται Χριστούγεννα και "μυρίζουν" εκλογέ

Efenpress: Τούς πήραν 1000,οο ευρώ και τους δίνουν...50,οο  για ψηφο-δώρο!!! 
Το "ευχαριστώ" θα το λάβουν ...ενδοκαλπικώς!!!
_______________________

Ετοιμάζουν “μποναμά” για στρατιωτικούς και προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας. Τα όσα είπε σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο Νικήτας Κακλαμάνης “για αύξηση 50 ευρώ στους ένστολους” δεν ήταν απ΄ ότι φαίνεται τυχαία.

Ήδη υπάρχει σε εξέλιξη συνεννόηση ώστε μέσα στη περίοδο των Χριστουγεννιάτικων εορτών να υπάρξει συνάντηση των προεδρείων των “θεσμικών ενώσεων” με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 


Οι “θεσμικοί” αναμένουν τον ορισμό της ημερομηνίας και δείχνουν βέβαιοι ότι τα ραντεβού θα γίνουν. Πηγές από τις “θεσμικές” ενώσεις αναφέρουν ότι το αντικείμενο των συζητήσεων με τον πρωθυπουργό δεν θα είναι οι περικοπές που ο κ.Σαμαράς έχει διαβεβαιώσει ότι δεν θα γίνουν . Αλλά το τι μπορεί να δοθεί πλέον σε εν ενεργεία και απόστρατους. Θυμίζουν τα όσα είχε πει στη Θεσσαλονίκη για το πλεόνασμα από το οποίο “κάτι θα δοθεί και στους ένστολους”.

Ποια φαίνεται να είναι η πραγματικότητα; 

Θα υπάρξει εξαγγελία η οποία κανείς δεν μπορεί να πει τι ακριβώς θα περιλαμβάνει. Πάντως τα 50 ευρώ που ανέφερε ο κ.Κακλαμάνης δεν μπορεί να είναι τυχαίο και μάλλον είναι ...η οροφή της “αύξησης”!

Ποια είναι η τραγική πραγματικότητα; Η κατάσταση που βιώνουν οι στρατιωτικοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι τέτοια που ακόμη και τα 50 ευρώ λείπουν. Αυτο δεν σημαίνει ότι δεν γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα τέχνασμα που “μυρίζει εκλογές” από μακρυά και μια προσπάθεια να “γλυκάνει” την οργή τους. 

onalert