6.12.13

Δάκρυα χαράς από την μητέρα της 16χρονης Ραφαέλας

Χαρούμενη αλλά και συγκινημένη ήταν η μητέρα της 16χρονης Ραφαέλας η οποία αγνοείτο από την Τρίτη και τελικά βρέθηκε σήμερα σώα και αβλαβής στο λιμάνι της Θεσσαλονίκη.
"Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήσασταν συμπαραστάτες μου. Ευχαριστώ το Χαμόγελο του Παιδιού που ήταν συνεχώς δίπλα μου την αστυνομία αλλά και το ενδιαφέρον του κόσμου." είπε με δάκρυα χαράς στην Τατιάνα Στεφανίδου την όποια ευχαρίστησε και προσωπικά η μητέρα της ανήλικης, Δάφνη Κατράνα.

"Είναι ταλαιπωρημένη και εξαντλημένη. Βρέθηκε στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες ακόμα γιατί το παιδί δεν μιλάει. Μου λέει: "Μαμά, ένας παππούς με είδε;" Αυτή αιφνιδιάστηκε γιατί την περικύκλωσαν μηχανές." σημείωσε σύμφωνα με το star,η κυρία Κατράνα και πρόσθεσε: "Από πληροφορίες που έχω από το Χαμόγελο του Παιδιού, αρχικά ενημερώθηκε η αστυνομία και οι αστυνομικοί έτρεξαν κατευθείαν στο σημείο. Από εκεί και πέρα δεν μίλησα με τους αστυνομικούς."
Όσο για το πώς αντίδρασε η μικρή μόλις είδε τους γονείς της; "Το μόνο που έκανε μόλις με είδε ήταν να με αγκαλιάζει και να κλαίει…"
thwstival