10.10.13

Τουρκία λίγη υπομονή, εγγύς και εκ των πραγμάτων θα ενταχθείς εκεί που πάντα ανήκες…


στην ΡΩΜΗΑ –ΕΛΛΑΔΑ.
«Οι Έλληνες προτιμούν ένταξη στην Τουρκία, αντί για ΕΕ!» ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ρ.Τ.ΕΡΝΤΟΓΑΝ 10/10/13 ¨¨Τελικά στην Τουρκία εμφανίζονται όσο περνάει ο καιρός γραφικές προσωπικότητες, που όμως τυγχάνει να συμβουλεύουν τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρ.Τ.Ερντογάν, με ότι και αν σημαίνει αυτό για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
 

Αν γινόταν δημοψήφισμα στην Ελλάδα, το 51% των πολιτών θα επέλεγε την έξοδο από το ευρώ, σύμφωνα με στενό συνεργάτη και
σύμβουλο του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δημοσιογράφο Γιγίτ Μπουλούτ ο οποίος σε άκρως προκλητικές δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή δεν δίστασε να πει ότι οι Έλληνες θα προτιμήσουν να ενταχθούν στην…Τουρκία!¨¨

Είναι τόσο γραφικός ο σύμβουλος του πρωθυπουργού της γείτονος χώρας? Μήπως η δήθεν λανθάνουσα γλώσσα αποκαλύπτει σχεδιασμούς διαχείρισης γεγονότων?
Δεν πέρασαν λίγες ώρες από τις δηλώσεις αυτές και νωρίτερα είχαμε την περίπτωση κατάχρησης του θεσμού της “αβλαβούς διέλευσης” από πλευράς TDK που σημειώθηκε το πρωί της προηγούμενης μέρας. Συγκεκριμένα, η τουρκική κορβέτα «Heybeliada (Χάλκη!)»(F-511), προερχόμενη από ΒΑ Αιγαίο εισήλθε την 9η Οκτωβρίου 07:00 σε Ελληνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ Ν. Ευβοίας και Ν. Άνδρου (Στενό Καφηρέα).
Στη συνέχεια, κινούμενη με πορεία νότια-νοτιοδυτική διήλθε μεταξύ Ν. Μακρονήσου και Ν. Κέας και εξήλθε από τα Ελληνικά Χωρικά Ύδατα δυτικά Ν. Κύθνου την 09:10.
Η πρόκληση αυτή είχε αυξημένη σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη “επίδειξη” του συγκεκριμένου πλοίου, που είναι το πρώτο της κλάσης Ada (Milgem) και έχει χαρακτηριστικά μειωμένης παρατηρησιμότητας από ραντάρ stealth που μεταφράζεται σε μείωση της απόστασης εντοπισμού κατά πολύ μικρό ποσοστό. http://www.enkripto.com/
Μήπως μας μούτρωσαν οι Τούρκοι που πάμε σε άλλες αγκαλιές? Και είναι αποφασισμένοι να μην χάσουν τις παλιές τους αγάπες. Τόσα πήγαινε- έλα, τόσα συνέδρια, κοινά υπουργικά συμβούλια, τόσα δείπνα-φαγοπότια, τόσοι ελληνοτουρκικοί σύνδεσμοι φιλίας κ.ά να πάνε χαμένα? Φυσικά δεν το θέλουν και σκέφθηκαν πως να μας εντάξουν στις ¨¨ζεστές αγκαλιές¨¨ τους. Είτε με το στανιό είτε με το καλό!
ΩΡΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ πότε εντάξατε ένα Έθνος στην επικράτεια σας αν δεν το περνούσατε πρώτα από την σφαγή και την δήωση?
Και επειδή δεν σας πιστεύουμε, κατανοούμε σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές ότι οι δήθεν ¨¨γραφικές δηλώσεις¨¨ είναι προοίμιο διαχείρισης ενεργειών ενταγμένων σε ένα ευρύτερο πλαίσιο προ-πολεμικής προετοιμασίας με ψυχοτρονικές παρεμβάσεις.
Τώρα εκμεταλλεύεσθε την οργή του Ελληνικού κόσμου στα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα. Σε λίγο όταν ¨¨ρετάρε騨 ο παγκόσμιος χωροφύλακας, μήπως σκέπτεστε να βγάλετε και τα υπόλοιπα χαρτιά στην φόρα? Που δεν θα είναι τίποτε άλλο από συμφωνίες- υποσχέσεις που υπογράφηκαν και δήθεν κατά την δική σας γνώμη αθετήθηκαν από τις εκάστοτε Ελληνικές Κυβερνήσεις.
Σκοπός σας θα είναι από εδώ και πέρα να σοκάρεται την Ελληνική κοινή Γνώμη.
Λοιπόν θα το αλλάξουμε το παιχνίδι. Καιρός να αρχίσετε να προβληματίζεσθε και εσείς . Και μια που ομιλεί ο κ. Γιγίτ Μπουλούτ για ΕΝΤΑΞΕΙΣ γιατί δεν αρθρογραφεί με την δημοσιογραφική πένα του σχετικά με το ιστορικό πλέον ερώτημα. Σε ποιόν πολιτισμικό φορέα εντάχθηκαν οι νομάδες , γιουρούκοι, τουρκομάνοι πρόγονοι του για να ¨¨μακιγιαρισθούν ¨¨ λίγο σαν άνθρωποι?
Να το βάλουμε το ερώτημα λίγο διαφορετικά. Αν στην θέση της Ρωμαίικης- Βυζαντινής Αυτοκρατορίας υπήρχε μία απολίτιστη χώρα την οποία καταλαμβάνατε , πιστεύεται ότι σήμερα θα συμμετείχατε στα παγκόσμια πολιτισμικά δρώμενα? Δηλαδή με ξένα κόλλυβα κάνατε ένα πολιτισμό που δεν ανήκει στο DNA σας.
Κάτω από τις πέτρες σας και πάνω στην γη που σήμερα είσθε ξενιστές της υπάρχει ένας ζωντανός πολιτισμός που βοά ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ. Ψάξτε στα φαγητά σας , στην μουσική , στην αρχιτεκτονική σας και θα ακούσετε αυτή την λέξη . Εκεί που δεν θα την ακούσετε είναι στο φανατισμό και στην μισαλλοδοξία ή στις τεχνικές των γενοκτονιών και του γενιτσαρισμού που εφαρμόσατε διαχρονικά και με ντοκουμέντα που σήμερα προσπαθείτε με τσιράκια να αποκρύψετε.
Λοιπόν κ. Γιγίτ Μπουλούτ η υπεροχή των πολιτισμικών στοιχείων της Ρωμηωσύνης είναι συντριπτική μέσα στην επικράτεια σας απέναντι στα λιγοστά στοιχεία του πολιτισμού της νομαδικής ζωής σας.
Άλλωστε όποιος βιάζεται σκοντάπτει. Κάντε λίγη υπομονή και θα σας είναι ποιο εύκολο να ενταχθείτε στον Ελληνικό- Ρωμαίικο Πολιτισμό που σήμερα τον πολεμούν οι πρώην φίλοι σας γιατί μέσα σε αυτόν θα αφομοιωθείτε καλύτερα καθότι πολλοί εξ υμών διαθέτετε και Ρωμαίικο Αίμα.
Ότι και να γίνει μεταξύ μας τελικά ΑΥΤΟ θα γίνει και θα είναι και η τελευταία λύση σας τώρα που σας έκλεισαν όλα τα διεθνή σταυροδρόμια και σας άφησαν μόνους να αναλογίζεσθε και να παραλογίζεσθε.
ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ.