9.10.13

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΔΕΙΑ - ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ούτε στον αγιασμό της Βουλής δεν πάτησε ο ΓΑΠ

Efenpress: Καλά δεν ντρέπεσαι να πληρώνεσαι και να απουσιάζεις;
Δεν πρόλαβε να γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός στη Βουλή για την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής συνόδους από τον Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ και τα μέλη της Ιεράς Συνόδου, παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, καθώς και όλων των πολιτικών αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων και ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε άδεια να μεταβεί στο εξωτερικό.

Ο πρώην πρωθυπουργός και νυν βουλευτής Αχαίας του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο δεν παρέστη στην τελετή αγιασμού για την έναρξη των εργασιών του κοινοβουλίου, αλλά ζήτησε αμέσως άδεια για να λείψει στο εξωτερικό.
Το αίτημα διάβασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης αναφέροντας: «Θα ήθελα να ενημερώσω το Σώμα ότι ο συνάδελφος κ. Γιώργος Παπανδρέου, ζητεί άδεια απουσίας στο εξωτερικό. Το Σώμα εγκρίνει».
Οι Έλληνες πληρώνουν τον Γ. Παπανδρέου ως βουλευτή, ενώ γενιές ολόκληρες θα πληρώνουν την καταστροφική πολιτική του και την ένταξη της χώρας στο μνημόνιο και εκείνος κάνει διακοπές στο εξωτερικό και δίνει διαλέξεις για το πώς «βύθισε» μία χώρα. Και το κακό είναι πώς το ελληνικό Κοινοβούλιο ανέχεται αυτή την άκρως προκλητική συμπεριφορά.
 defencenet.gr