7.10.13

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών σε Πάτρα-Ηγουμενίτσα


Efenpress: Προσοχή να μη μας φύγουν προτού...ψηφίσουν!!! ( Το αν δικαιούνται ψήφου είναι ...λεπτομέρεια).Παλαιά, ψήφιζαν και οι...πεθαμένοι!

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών από άνδρες της Υπ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, καθώς επίσης και ο 53χρονος αλλοδαπός ο οποίος παρείχε άμεση συνέργεια συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας με τους ανωτέρω.

Επίσης, συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του νοτίου λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας (01) αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε πρόχειρα κρυμμένος, στο χώρο του φορτίου φορτηγού οχήματος που αποτελείτο από γκρουπάζ, χωρίς να κατέχει ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Διενεργούνται προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.


Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
zougla.gr/