18.10.13

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα βγει αλώβητη από την κρίση. Θα σφίξουμε τα δόντια και θα τα καταφέρουμε

Ανήμερα των 95ων γενεθλίων του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έστειλε το δικό του πολιτικό μήνυμα, συνιστώντας μετριοπάθεια προς όλες τις κατευθύνσεις. Όπως επισήμανε ο επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ «ο τόπος έχει μπει σε δύσκολη περίοδο διαπραγμάτευσης», ενώ ο ίδιος δήλωσε «αισιόδοξος για το αποτέλεσμα». «Είμαι ξεκάθαρος Ευρωπαίος, πιστεύω στην Ευρώπη και δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι θα πράξουν το χρέος τους προς την Ελλάδα έστω και αν περάσουν δύσκολες στιγμές στη διαπραγμάτευση που είναι μπροστά μας».



Ταυτόχρονα ο κ. Μηστοτάκης επισήμανε ότι δεν είναι ώρα για να δυναμιτίζεται η πολιτκή ατμόσφαιρα: «Δεν είναι η ώρα για να λύσουμε όλες τις διαφορές, ούτε να οξύνουμε τις αντιπαραθέσεις μας. Χρειάζεται  εθνική συνεννόηση για τη διαπραγμάτευση. Η ένωση δίνει δύναμη και είναι λάθος να δυναμιτίζουμε την ατμόσφαιρα».
Ο πρώην Πρωθυπουργός επίσης τόνισε πως οι Έλληνες θα «σφίξουμε τα δόντια μας και θα τα καταφέρουμε. Εμείς οι παλιοί περάσαμε και πιο δύσκολα. Η Ελλάς θα πετύχει τον στόχο της και θα βγει αλώβητη από την κρίση, για να ξαναρχίσει μια νέα περίοδος ευημερίας για τον λαό που είναι άξιος για κάτι καλύτερο», κατέληξε.
http://ysterografa.gr