16.10.13

Η οργή του του Ποσειδώνα δεν σταμάτησε την ...Οργή των πολεμιστών της Δύναμης ''Δ'' (φώτο)

Η Μεγάλη καταιγίδα που έπληξε την περιοχή δεν στάθηκε ικανή ν αποτρέψει την συσσωρευμένη οργή των πολεμιστών της Δύναμης ΄΄Δ¨  και η επίθεση εναντίον των εχθρικών κομάντος που πάτησαν  στη νήσο Δοκό ήταν κεραυνοβόλα !
Τι και αν τα μποφόρ ήταν απαγορευτικά ,τι και αν τα πολεμικά δεν είχαν οπτική επαφή σε απόσταση λίγων μέτρων ...''Ελευθερατζήδες''   έπεσαν με πολεμικά άλματα μέσα στη καταιγίδα ενώ οι άνδρες της ΜΥΚ πετούσαν πάνω απο τα κύματα με φουσκωτά που δεν ήταν  τα καταλληλότερα !
























 H καταιγίδα χτύπησε τη Περιοχή  με μανία ,αλλά η μανία των ανδρών της Δύναμης ''Δ"" δεν στάθηκε ικανή να σταματήσει την αντίδραση των Ελληνικών Δυνάμεων ! (φώτο)




Τα αρπακτικά της θάλασσας τα ZURB δεν φαινόταν μέσα στο νερό  και μετεέφεραν εκτός απο πεζοναύτες και ελαφρά τεθωρακισμένα οχήματα  ...ενώ τα μεταγωγικά ελικόπτερα προσγειωνόταν πάνω στα κύματα κυριολεκτικά και μεταφορικά για να αδειάσουν το φονικό φορτίο τους με τους άνδρες μετα  μαύρα  !

Εντυπωσιασμένος ο Σαμαράς που η οργή του αέρα που  μαστίγωνε το κατάστρωμα της Φρεγάτας Σαλαμίς και που δεν μπορούσες να σταθείς όρθιος όχι να πέσεις με εξοπλισμό στα κύματα ....
Δήλωσε:
 ''Αυτή η δύσκολη απαιτητική διακλαδική άσκηση –επιτυχημένη άσκηση– δείχνει το υψηλό φρόνημα, την ετοιμότητα, την αποφασιστικότητα και την αρτιότητα των Ενόπλων Δυνάμεων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς μετά το πέρας της άσκησης.  «Και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος, μας γεμίζει όλους με υπερηφάνεια» κατέληξε.''

Δείτε τις φωτογραφίες της Ασκήσεως και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας ...