31.10.13

ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Μήνυση για παράνομες υποκλοπές από Η.Κασιδιάρη

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου προανήγγειλε ότι θα καταθέσει ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου, Η. Κασιδιάρης υποστηρίζοντας ότι πραγματοποιήθηκαν παράνομα παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών βουλευτών του κόμματός του.
Ο κ. Κασιδιάρης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, υποστήριξε ότι κατά την διάρκεια της ανάκρισής τους για την υπόθεση της "εγκληματικής" οργάνωσης, «η εισαγγελέας Παναγιώτα Φάκου -αν δεν απατώμαι- μας είπε ότι η δικαιοσύνη έχει στα χέρια της περιεχόμενο τηλεφωνικών συνομιλιών βουλευτών της Χ.Α., που έγιναν σε χρόνο προγενέστερο της εισαγγελικής εντολής για άρση απορρήτου».

Αναφορικά δε με την ακρόαση του διοικητή της ΕΥΠ Θεόδωρου Δαρβίλλα στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και την παρουσία τριών ανδρών που τον συνόδευαν, εγκάλεσε την φρουρά της Βουλής  λέγοντας: «Μπήκαν πράκτορες στην Βουλή χωρίς να καταγραφούν τα ονόματά τους χωρίς διακριτικά καρτελάκια - ταυτότητες την ώρα που εμάς μας ελέγχουν εξονυχιστικά ακόμα και για το αν κουβαλάμε ... αντιπυραυλικά συστήματα»!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr