27.10.13

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ: Ευτυχώς: Δεν θα πάει ο Ε. Βενιζέλος ούτε και η ΔΗΜΑΡ στην παρέλαση!

Τρελή ζημιά έχουν πάθει στο ΠΑΣΟΚ με την παρέλαση της28ης Οκτωβρίου. Από την μιά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Σ. Αβραμόπουλος, "έσπασε τον τσαμπουκά" στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και αύριο ο ήχος της ερπύστριας θα ακουστεί και πάλι στην Θεσσαλονίκη και από την άλλη ο Περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας Α.Τζιτζικώστας είπε ευθεως Εγκληματική οργάνωση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το ΠΑΣΟΚ αφού ήδη έχει καταδικασμένο πρώην πρωτοκλασάτο στέλεχος, τον Άκη Τσοχατζόπουλο,...) αυτό που λένε όλοι οι Έλληνες πολίτες: Οτι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση και κόμμα απατεώνων.

Αποτέλεσμα είναι ο Ε.Βενιζέλος να μην πάει στην παρέλαση και να κάνει αυτό το μικρό δώρο στον λαό της Θεσσαλονίκης που κάποτε τον είχε αναδείξει.
Επίσης στην παρέλαση δεν θα παραστεί εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ! "Εχασε η Βενετιά βελόνι" που λένε...
Ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό δήλωσε πως ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος δεν πρόκειται να παρακολουθήσει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου εξαιτίας διαφωνιών στον αριθμό των αρμάτων και των αεροσκαφών!
Όχι δεν πρόκειται για λάθος διατύπωσης αλλά αυτό βγαίνει ως συμπέρασμα από τις δηλώσεις του Δ.  Καρύδη, δείχνοντας πραγματικά πόσο χαμηλά έχει πέσει το επίπεδο του πολιτκού λόγου στη χώρα.
Ο Δ. Καρύδης επισήμανε ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ούτως ή άλλως, δεν εκπροσωπεί την κυβέρνηση, ενώ έκανε λόγο και για έκφραση ενόχλησης του κ. Βενιζέλου για τον αριθμό των μηχανοκίνητων μέσων που θα λάβουν τελικά μέρος στην παρέλαση.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «αποτελεί πρόκληση στις θυσίες του ελληνικού λαού, από τέσσαρα άρματα και ένα αεροπλάνο που θα έπαιρναν αρχικά μέρος, τελικά να λαμβάνουν μέρος 20 άρματα -κάποια εκ των οποίων θα μεταφερθούν από την Ξάνθη- 12 αεροπλάνα και ελικόπτερα.»
Όπως επισήμανε ο κ. Καρύδης, το κόστος θα είναι τελικά πολλαπλάσιο των 35 χιλιάδων ευρώ που αρχικά είχε ανακοινώσει ο κ. Αβραμόπουλος.
Με άλλα λόγια η διαφορά του αν ο Ε. Βενιζέλος θα παρίστατο στην παρέλαση ή όχι είναι 16 άρματα μάχης και 11 αεροσκάφη και ελικόπτερα!
Αυτό είναι το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ και του περιβάλλοντος Βενιζέλου.
Κατά άλλα αποτελεί και μάλιστα πρόκληση(!) στις θυσίες του ελληνικού λαού –που αυτοί οι ίδιοι έχουν επιβάλλει- τα επιπρόσθετα 16 άρματα και 11 αεροσκάφη. Με τέτοια πολιτική επιχειρηματολογία δεν είναι καθόλου περίεργο για το που έχει κατρακυλήσει η χώρα.
defencenet.gr