9.10.13

''ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ'' Π. Σαράκης: ''Φανταστικές οι ιστορίες των μαρτύρων κατά ΧΑ''

Δεν αλλάζουν τα δεδομένα για τον Ηλία Κασιδιάρη, ξεκαθάρισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο συνήγορος υπεράσπισής του. «Το μόνο που αλλάζει είναι ότι η Πολιτεία ακολουθεί την ορθή διαδικασία. Έχει αντιληφθεί ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε στο πρώτο στάδιο ήταν εκτός νομιμότητας. Έρχονται τώρα να ακολουθήσουν το αυτόφωρο και την άρση της ασυλίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαράκης.
 
Μάλιστα τόνισε ότι πρέπει να διερευνήσει η Εισαγγελία πως εφημερίδα έχει δικογραφικό υλικό που δεν το έχει ούτε ο δικηγόρος. «Διαρρέεται δικογραφικό υλικό ενώ η ανάκριση είναι μυστική. Ποιος καθοδηγεί; Ποιος επηρεάζει; Αυτά δεν γίνονται σε Πολιτείες που κυριαρχεί η νομιμότητα. Να ερευνήσει ο Άρειος Πάγος πως είναι δυνατόν εφημερίδα να έχει ανακριτικό υλικό», διερωτήθηκε. 
 
Ο συνήγορος υπεράσπισης των Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρου μετά την επικοινωνία που είχε με τους πελάτες του, είπε με αφορμή τα δημοσιεύματα περί μαρτύρων: «Έπειτα ήταν η οργή τους λέγοντάς μου ότι πρόκειται για τερατουργήματα. Αυτοί που καταθέτουν, συναγωνίζονται στη μυθομανία. Αυτοί που καταθέτουν, πρέπει να διασταυρωθούν. Μόνο τότε θα είναι αξιόπιστες. Φανταστικές οι ιστορίες των μαρτύρων», ανέφερε. Και τόνισε: «ο καθένας έχει τις διαφοροποιήσεις του. Στην Ελλάδα ουδείς διώκεται για τις ιδέες του. Τη Δημοκρατία οφείλουμε να την περιφρουρήσουμε»
 
 defencenet.gr