3.10.13

Βάλανε στην φυλακή τον Νίκο Μιχαλολιάκο - Τον εμπλέκουν στον φόνο ... Π.Φύσσα!

Προφυλακιστέος κρίθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Νίκος Μιχαλολιάκος, έπειτα από την εξάωρη απολογία του στον ανακριτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν αποφασίσουν για την προφυλάκιση ή όχι του Νίκου Μιχαλολιάκου, ανακριτές και εισαγγελείς ήθελαν να ακούσουν την εκδοχή του «πυρηνάρχη» της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής της Νίκαιας, για τα τηλεφώνημα που έκανε μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Πώς συνδέεται η δολοφονία Φύσσα με τον Ν.Μιχαλολιάκο πρέπει να απαντηθεί πολύ πειστικά...

Πάντως όλη την ημέρα καταγράφονταν τεράστιες πολτικές πιέσεις από το εξωτερικό προς την κυβέρνηση για να υπάρξει προφυλάκιση του Ν.Μιχαλολιάκου.
Σύμφωνα με την περιγραφή υψηλόβαθμου στελέχους της Κομισιόν «η αποφυλάκιση των νεοναζί, έστω κι αν είναι υπό περιοριστικούς όρους, γκρεμίζει τις διαβεβαιώσεις που είχαμε από την ελληνική κυβέρνηση πως τελειώσατε με τους νεοναζί».
Ανώτατα στελέχη στα κοινοτικά όργανα στις Βρυξέλλες είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένα με τους χειρισμούς της ελληνικής πλευράς, πάνω στους οποίους επένδυσε και η ίδια η Κομισιόν με υποστηριχτική ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ των συλλήψεων των Χρυσαυγιτών.
Πλέον και στο γραφείο του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο αλλά και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς επικρατεί ένα πολύ ισχυρό μούδιασμα ενώ σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις σχολιάζεται με επικριτικό τρόπο το γεγονός ότι οι ελληνικές αρχές έσπευσαν ιδιαίτερα πρόωρα να προβούν σε πανηγυρικού τύπου ανακοινώσεις του στυλ «τελειώσαμε με την Χρυσή Αυγή».
Άρα η προφυλάκιση του Ν.Μιχαλολιάκουν ήταν προαπαιτούμενη, πλέον...
Η κυβέρνηση όμως είναι εξίσου εκτεθειμένη και σε κύκλους της γερμανικής Καγκελαρίας στο Βερολίνο, που ήθελαν "εδώ και τώρα να προφυλακίστεί ο Ν.Μιχαλολιάκος".
 πηγη : defencenet