6.10.13

"Ο Τολμών Νικά": Τα κομάντα που δεν φοβούνται να μιλήσουν για τις ιδέες τους...

Ένα ολόκληρο τάγμα (περί τους 800 άνδρες) εφέδρων των ειδικών δυνάμεων αποδεικνύοντας αυτό που λέει και το έμβλημά τους "Ο Τολμών Νικά" αψήφισαν το κλίμα τρομοκρατίας που έχουν περάσει ξένα κέντρα στην ελληνική πολιτική ζωή, φόρεσαν τις τιμημένες στολές των ελληνικών ειδικών δυνάμεων και με την ελληνική σημαία στα στιβαρά τους χέρια δήλωσαν "Παρών" στις πολιτικές εξελίξεις.

Σε μία συγκέντρωση κατά του Μνημονίου και της εξαθλίωσης της χώρας οι έφεδροι της ΚΕΕΔ, υπό τα χειροκροτήματα και τις επιδοκιμασίες των πολιτών που ήταν παρόντες  επέμειναν στο κείμενό τους που ζητούσε άμεση παραίτηση της κυβέρνησης και διεξαγωγή εκλογών με νέα κυβέρνηση, εγγυητή των διαδικασιών της Ένοπλες Δυνάμεις και την παραίτηση του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια για να διευκολύνει τις εξελίξεις.
Ο ταξίαρχος Ιωάννης Τζιάκης δείχνει ότι "δεν μασάει" από τις συκοφαντίες των κυβερνητικών φερεφώνων και των ξένων κέντρων που  με "ταχύτητα φωτός" είχαν μεταδώσει σε όλο τον πλανήτη ότι έκαναν ... πραξικόπημα επειδή ζήτησαν από την κυβέρνηση να ... παραιτηθεί!
Οι τύποι δεν είναι τυχαίοι. Μια φορά κομάντο, για πάντα κομάντο...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr