4.10.13

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ Προβληματισμός για την έκρηξη στα Πετράλωνα

"Η βομβιστική επίθεση που έγινε τα ξημερώματα κατά των γραφείων του Παναθηναϊκού εκφεύγει κατά πολύ των οπαδικών αναμετρήσεων και δείχνει ότι κάποιοι έχουν και την τεχνολογία και τον τρόπο και κυρίως και το θάρρος να πραγματοποιούν τέτοιες επιθέσεις"αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ εκφράζοντας την απορία τους και τον προβληματισμό τους για το συμβάν..
Η έκρηξη στα γραφεία του Παναθηναϊκού στα Πετράλωνα ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε στο μεγαλύτερο μέρος της Αθήνας.

Οι άγνωστοι πυροδότησαν τον μηχανισμό στις τρεις τα ξημερώματα. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που θραύσματα από τζάμια και άλλα αντικείμενα βρέθηκαν σε απόσταση 600 μέτρων.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρότατες ζημιές στα γραφεία του Παναθηναϊκού, αλλά και σε τουλάχιστον 15 αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα κοντά στη διασταύρωση των οδών Αλκίφρονος και Κειριαδών.
Τουλάχιστον 15 αυτοκίνητα έπαθαν ζημιές
Μετά την βόμβα στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στα Πετράλωνα ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να αναβληθεί η προγραμματισμένη για την Παρασκευή (4/10) αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του 3ου Λιγκ Καπ βόλεϊ.
Η ανακοίνωση από τη Volley League:
«Με εντολή του αθλητικού εισαγγελέα αναβάλλεται η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013 στις 20.00.
defencenet.gr