4.10.13

Απίστευτο περιστατικό σε δρόμο της Νέας Υόρκης

Πριν από λίγες μέρες συνέβη στη Νέα Υόρκη ένα πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστές δεκάδες μοτοσικλετιστές και τον οδηγό ενός Range Rover, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ένα σοβαρό τραυματισμό αναβάτη, ξυλοδαρμό και προφυλακίσεις.
Κατά τη διάρκεια ενός μοτοσικλετικού ράλι για το οποίο δεν είχε δοθεί άδεια, ένας από τους αναβάτες φρέναρε επίτηδες μπροστά από το μαύρο SUV, ο οδηγός του οποίου, έψαχνε να βρει διέξοδο για να περάσει. Το Range Rover ακινητοποιήθηκε στο West Side Highway στο Manhattan και πάνω στον πανικό του, ο 33χρονος οδηγός πάτησε απότομα γκάζι, παρασύροντας τουλάχιστον ένα μοτοσικλετιστή.
Από κει και μετά ακολούθησε μια καταδίωξη, με τους υπόλοιπους μοτοσικλετιστές να σταματούν τον οδηγό του βρετανικού SUV, Alexian Lien, να σπάνε το τζάμι και να τον ξυλοκοπούν μπροστά στα μάτια της συζύγου και του μικρού γιου του.
Ο Lien μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα, με τον αναβάτη που παρέσυρε να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης, έχει ήδη προφυλακίσει τον μοτοσικλετιστή Christopher Cruz, 28 ετών, που προκάλεσε το οδικό συμβάν με το Range Rover, κατηγορούμενος για επικίνδυνη οδήγηση. Μέχρι στιγμής δεν έχει απαγγείλει κατηγορίες στον Lien, με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.

zougla.gr