28.10.13

ΣΤΙΣ 11:00 Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ Υπό δρακόντεια μέτρα η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Efenpress: Οι...λαοπρόβλητοι ηγέτες,από σεμνότητα, αποφεύγουν τη θερμή υποδοχή του λαού, ο οποίος "συνωστίζεται" με την ελπίδα να τους ζητωκραυγάσει και να τους ράνει με λουλούδια.
Η σεμνότητα είναι τόση, που μετέφεραν αστυνομικές δυνάμεις από όλη τη χώρα προκειμένου να εμποδίσουν τους...ψηφοφόρους τους  να εκδηλώσουν τα αισθήματα αγάπης, λατρείας, θαυμασμού και ευγνωμοσύνης που τρέφουν γι αυτούς!
Εξ αιτίας της σεμνότητος αυτής, τα έξοδα της μετακινήσεως των αστυνομικών ( και των ηγετών...) δεν αποκλείεται να... ξεπεράσουν τα έξοδα της παρελάσεως (δεδομένης και της χορηγίας από Έλληνα ιδιώτη)
_____________________________________
Με τις ασπίδες παρά πόδας και σε πλήρη ετοιμότητα θα βρίσκονται σήμερα οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, για τη στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.
 
Ενδεικτικό είναι ότι σε μια ακτίνα εκατοντάδων μέτρων γύρω από την εξέδρα των επισήμων η πρόσβαση θα είναι δυνατή μόνο με την επίδειξη ειδικής διαπίστευσης.
 
Για τον ίδιο λόγο το τμήμα της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου από τη συμβολή της με την οδό Αγίου Σεραφείμ μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αθανασίου Διάκου, θα παραμείνει κλειστό για το κοινό και γι' αυτό όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παρέλαση, θα μπορούν να το κάνουν από το υπόλοιπο τμήμα της λεωφόρου.
 
Δείτε ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
 
Μέχρι την ολοκλήρωση της παρέλασης, απαγορεύεται η στάση και στάθμευση, καθώς και η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην οδό Γ.Παπανδρέου, (από Μ.Αλεξάνδρου μέχρι Μητρ.Κυδωνίων), Βασιλέως Γεωργίου (από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Ν.Γερμανού), Μ.Μπότσαρη , Καραϊσκάκη, Καλλιδοπούλου, 25ης Μαρτίου, Π.Συνδίκα, Παρασκευοπούλου, Χατζή, (από την οδό Βασ. Όλγας μέχρι Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου), Στρατηγού Κακαβού, Παύλου Μελά, (από πλατεία Λ.Πύργου μέχρι Τσιμισκή), Σουλιώτη (από Καλλιδοπούλου μέχρι Στρ.Κακαβού).
 
Επίσης, απαγορεύεται η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων:
στην Αγίας Τριάδος, στο τμήμα της από την Λ.Μ.Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Βασ.Γεωργίου μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι.
 
Στο παρκινγκ, που βρίσκεται όπισθεν της εξέδρας των επισήμων της παρέλασης επί της οδού Αθαν.Σουλιώτη, μέχρι να ολοκληρωθεί η παρέλαση.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr