9.8.13

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΕ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Ιρανοί Κούρδοι μαχητές συρρέουν στη Συρία για να πολεμήσουν την Αλ Νούσρα (vid)

Oλόκληρο χωριό με Κούρδους εξόντωσαν οι ισλαμιστές της Αλ Νούσρα, με πάνω από 120 παιδιά και 330 άνδρες και γυναίκες να πεθαίνουν στα χέρια τους, από εκεί ήταν και το φρικιαστικό βίντεο όπου έκαψαν ζωντανούς τρεις άνδρες και το defencenet.gr σας είχε δημοσιοποιήσει. Αυτή η τελευταία σφαγή οδήγησε όλους τους Κούρδους να πάρουν σημαντικές αποφάσεις.
 
Ενισχύσεις από το ιρανικό Κουρδιαστάν θα λάβουν οι Κούρδοι της Συρίας με σκοπό να γείρει η πλαστιγγα υπέρ τους στην προσπάθειά τους να διώξουν εντελώς από την Βόρεια Συρία τους μαχητές της Αλ Κάιντα, και να προχωρήσουν στην κήρυξη  αυτονομίας αναφέρει η εφημερίδα World Tribune.
 
Η Βόρεια Συρία είναι πολύ σημαντική για τους ισλαμιστές αντάρτες για δύο λόγους. Αποτελεί δίοδο ανεφοδιασμού για αυτούς σε εφόδια και άντρες, μέσω της Τουρκίας, ταυρόχρονα η κατοχή της επιτρέπει την εύκολη διέλέυση Τσετσένων εξτρεμιστών από τον Καύκασο που πολεμούν κατά εκατοντάδες, με σχηματισμούς ταξιαρχιών εναντίον του Άσαντ, και ήδη έχουν αφήσει το στίγμα τους, με την απίστευτη ωμότητα, τις εκτελέσεις, και τα φρικιαστικά βασνιστήρια στα οποία υποβάλουν όποιον πέσει στα χέρια τους.
 
Προ ολίγων ημερών οι ισλαμιστές σφαγίασαν ένα ολόκληρο κουρδικό χωριό σκοτώνοντας 120 παιδιά και 330 άντρες και γυναίκες, στην πόλη  Tal Abyad, δείχνοντας πάλι το φρικιαστικό τους πρόσωπο
 
 
Το ιρανικό κουρδικό κόμμα Free Life επιβεβαίωσε την αποστολή εκατοντάδων μαχητών στα "αδέλφια" τους στη Βόρεια Συρία.Το κόμμα είναι γνωστό σαν το ιρανικό παρακλάδι του ΡΚΚ, και προχώρησε σε δήλωση ότι για τους σύρους Κούρδους, ο Ελέυθερος Συριακός Στρατός (ισλαμιστές αντάρτες) αποτελεί μεγάλο κίνδυνο.
 
"Η απειλή χρειάζεται να αντιπετωπισθεί από ολόκληρο το υπόλοιπο Κουρδιστάν, για να βοηθηθούν τα αδέρφια μας στη Συρία"
 
Η δήλωση δεν ξεκαθαρίζει πόσοι ιρανοί Κούρδοι μαχητές θα σταλθούν στα πεδία των μαχών, αλλά κουρδικές πηγές αναφέρουν ότι η συροκουρδική κοινότητα έχει ήδη βοηθηθεί από τα παρακλάδια του ΡΚΚ σε Ιράκ και Τουρκία.
 
Ήδη από τον Ιούλιο το Democratic Union Party που αντιπροσωπέυει του Σύρους Κούρδους, έχει απωθήσει πολλές ομάδες της Αλ Κάιντα και των ισλαμιστών από αρκετές περιοχές της Βόρειας Συρίας, την οποία οι ισλαμιστές την είχαν ανκηρύξει σε Εμιράτο, επιβάλοντας του φρικώδεις νόμους της σαρία.
 
Σε πρόσφατη μαχη μεταξύ των Κούρδων και της Αλ Νούσρα  και του Islamic State of Iraq and Levant αναφέρθηκαν τουλάχιστον 63 νεκροί φανερώνοντας την σφοδρότητα των συγκρούσεων.
 
"Είμαστε απολύτως έτοιμοι για την αποστολή μαχητών στο δυτικό Κουρδιστάν (Συρία) για να υπερασπιστούμε τα κέρδη των αδελφών μας" δήλωσε το Free Life "και θα έχουν την πλήρη ηθική, και πολιτική υποστήριξή μας"
 
Παρόλα αυτά πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αλ Νούσρα επί πληρωμή στρατολογεί κάποιους νεαρούς Κούρδους ακόμα και από το Ιράκ για να πολεμήσουν εναντίον των αδελφών τους (ποιός τους δίνει τα χρήματα αυτά άραγε;Η Δύση τι έχει να πει για την χρηματοδότηση του μεγάλου εχθρού της Αλ Κάιντα;)
 
 
Έτσι λοιπόν οι ιμάμηδες των Κούρδων ζητούν "όλοι οι πνευματικοί καθοδηγητές να επμποδίσουν τους νεαρούς Κούρδους να αποδεχτούν παραπλανητικές προσκλήσεις, να πολεμήσουν τα αδέρφια τους."
 
Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο ολοκληρωτικός πόλεμος που έχει εξελιχθεί μεταξύ Κούρδων και Αλ Νουσρα, συμφέρει το καθεστώς Άσαντ καθότι οι οι ισλαμιστές απασχολούν μεγάλο μέρος των ανδρών τους εναντιον τους και φυσικά των πυρομαχικών τους. Οι απώλειές τους αυξάνουν, και αναπληρώνονται δύσκολα, ώστε να κυκλοφορεί η φήμη απελευθέρωσης βαρυποινητών από την Σαοδική Αραβία με την εντολή να προωθηθούν στην Συρία ως ενίσχυση (και φυσικά για να τους ξεφορτωθούν).
 
Στα βίντεο που ακολουθούν βλέπουμε τις αναφορές στην σφαγή το κάψιμο των τριών ανδρών,και ότι από τις μάχες δεν απουσιάζουν ούτε οι γυναίκες των Κούρδων.
 
 
 
 
 
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr