7.8.13

ΝΕΕΣ ΦΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ Έκαψαν ζωντανούς Σύρους πολίτες (vid) - Ξένοι οι ισλαμιστές και στην Αίγυπτο!

Νέο φρικιαστικό βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με ισλαμιστές αντάρτες της Αλ Νούσρα, του παραρτήματος της Αλ Κάιντα όπου με άκρως σαδιστικό τρόπο ραντίζουν τρεις κουκουλομένους άνδρες με εύφλεκτα υλικά, και στην συνέχεια τους βάζουν φωτιά και τους καίνε ζωντανούς!
 
Έχει καταντήσει έγκλημα η οποιαδήποτε υποστήριξη σε αυτούς τους "ανθρώπους", οι οποίοι είναι τόσο πωρωμένοι, που έχουν χάσει την παραμικρή αίσθηση του φυσικού δικαίου, και από εθισμό στο βαρύ έγκλημα και στα απάνθρωπα βασανιστήρια, δεν μπορούν πλέον να σταματήσουν αυτές τις ελεεινές πρακτικές.  
Τα κάνουν αυτά τώρα που είναι στριμωγμένοι, τι θα συνέβαινε εάν κέρδιζαν και μετέτρεπαν την χώρα σε χαλιφάτο. Εκεί στην Δύση θέλουν να το φαντασθούν;
 
 
Ως γνωστόν στην Συρία στο πλευρό των ισλαμιστών αντρατών συμμετέχουν 29 εθνότητες (Τσεστσένοι, Ουιγουροι Τούρκοι, Κοσοβάροι, Σαουδάραβες σαλαφιστές, και άλλα καλά παιδιά) όμως από ότι φαίνεται η μόδα αυτή πέρασε και στηνΑίγυπτο αφού σύμφωνα με αιγυπτιακές πηγές, μετά την εξόντωση 15 ισλαμιστικών άντρων στην χερσόνησο του Σινά, από τον αιγυπτιακό στρατό, και την σύλληψη δεκάδων ισλαμιστών,προέκυψε ότι οι περισσότεροι εξ'αυτών ήταν ξένοι, και μάλλιστα υπό πληρωμή! Μια νέα περίπτωση Συρίας.
 
Σύμφωνα με τον αιγυπτιακό στρατό και ότι διαρρέει στην εφημερίδα World Tribune oι περισσότεροι των αιχμαλώτων έρχονται απο το Αφγανιστάν, τη Λωρίδα της Γάζας, το Σουδάν, και σουνίτες από Συρία! "Τα περισσότερα τρομοκρατικά κέντρα στην χερσόνησο του Σινά δεν είναι πλέον επιχειρησιακά. Οι περισσότεροι σκοτώθηκαν, ή αιχμαλωτίσθηκαν, και οι υπόλοιποι εγκατέλειψαν την χερσόνησο."
 
Οι Αιγύπτιοι περιμένουν να συνεχιστεί σε χαμηλή ένταση μια κάποια τρομοκρατική δραστηριότητα κατά την διάρκεια του 2013, αλλά θεωρούν την εκστρατεία στο Σινά, επιτυχημένη. Αναφέρουν ότι οι αιχμαλωτισθέντες αντάρτες ομολογησαν ότι τους προσφέρθηκε πληρωμή και άλλα bonus για να πολεμήσουν ενάντια στην μεταβατική κυβέρνηση.
 
Μάλλιστα συμμετοχή στις συνδυασμένες επιθέσεις εναντίον του στρατού κατά την διάρκεια του Ιουλίου είχαν και Βεδουίνοι λαθρέμποροι οι οποίοι μέσω της εκμετάλευσης των ισλαμιστών επεδίωκαν να ανοίξουν διόδους στην Λωρίδα της Γάζας, και να εξοντώσουν τους αστυνομικούς σταθμούς που στέκονταν εμπόδιο στο λαθρεμπόριό τους.
 
Η γενική εικόνα είναι η εξής: Με υπευθυνότητα της Αμερικής και της Δύσης η Αλ Κάιντα έχει καταλάβει ολόκληρες χώρες όπως την Τυνησία (όπου ο κόσμος αντιδρά και εκεί) και την Λιβύη (όπου ο αλληλοσκοτωμός δεν έχει σταματήσει). Είχε βάλει "χέρι" και στην Αίγυπτο καθότι ο Μόρσι και η Μουσουλμανική Αδελφότητα αποτελούσαν τον πολιτικό εκφραστή της Αλ κάιντα στην Αίγυπτο, όμως οι σχεδιασμοί εκεί δεν τους βγήκαν λόγω αντιδράσεως των κοσμικών και χριστιανών Αιγυπτίων αλλά και του πανίσχυρου για τα δόντια της Αλ Κάιντα στρατού. Στην Αίγυπτο οι σχεδιασμοί "κάποιων" υπέστησαν μεγάλη ήττα καθότι η Αίγυπτος ήταν η γέφυρα του Χαλιφάτου Αφρικής με το ασιατικό Χαλιφάτο με σκοπό την ενοποίησή τους, μόλις θα υπέκυπτε η Συρία. Στην Συρία η σουνιτική εξέγερση δεν βγαίνει, αν και ακόμα έχει να χυθεί πολύ αίμα. Η ερώτηση είναι ποιοί είχαν να κερδίσουν από ένα πελώριο φανατικό σουνιτικό τόξο, που θα είχε εξολοθρεύσει το αντίστοιχο σιιτικό που απλώνεται από τον Λίβανο μέχρι την μάνα των σιιτών το Ιράν, αλλά έχει και ισχυρή μειοψηφία στο Πακιστάν (20%).
 
Κάποιοι επιδιώκουν την ενοποίηση με τους σουνίτες του Καυκάσου, με προφανή σκοπό να δημιουργηθούν προβλήματα στο "μαλακό" υπογάστριο της Ρωσίας. Όπως έλεγε και ο Άρθουρ Κόναν Ντόιλ "Για να δεις ποιός είναι ο ένοχος, δες ποιός κερδίζει από το έγκλημα".
 
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr