2.8.13

"ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΟΠΑΛΑ"! Εισαγγελέας για τις εξαγγελίες συγκέντρωσης "πυρομαχικών" του ΣΥΡΙΖΑ


Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε να διενεργηθεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για όσα απίθανα έγραψε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ καιυποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Ανδρέας Καραγιαννίδης, περί συγκέντρωσης "πυρομαχικών" για την "επανάσταση" που ξεκινά "από τον Σεπτέμβριο".
 
Η εξέταση γίνεται για να διακριβωθεί με ποια κίνητρα το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προέβη στην πολεμική εξαγγελία και τι εννοεί όταν λέει ότι θα χρησιμοποιηθούν τον Σεπτέμβριο "πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες κατά της κρατικής βίας"(αθάνατη Ελλάδα: Ακόμα και τις ... επαναστάσεις κατά της "κρατικής βίας" τις κάνει "από Σεπτέμβριο" για να μην χαλάσουν οι διακοπές του Αυγούστου!)
 
Και φυσικά η προκαταρτική θα διακριβώσεις αν και ποια αδικήματα έχουν τελεστεί για να ασκηθούν εν συνεχεία ποινικές διώξεις.
 
Ας δούμε τι έγραψε στο facebook ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος καλεί του πολίτες να ... συλλέξουν πέτρες, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα και άλλα τέτοια εν όψει Σεπτεμβρίου. 
 
« Αύγουστος να είναι γλυκός όπως το τραγούδι....και μη ξεχνάτε...αυτό τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία...», έγραψε στο λογαριασμό του ο κ, Καραγιάννης.