31.8.13

Ασλάνης: Το τελευταίο αντίο, η απαρηγόρητη βαφτιστήρα του, οι γυναίκες που τον κατέστρεψαν !


Ασλάνης: Το τελευταίο αντίο, η απαρηγόρητη βαφτιστήρα του, οι γυναίκες που τον κατέστρεψαν και η γειτονιά του στη Χαλκίδα!

Με μία αγκαλιά λουλούδια έφτασε συντετριμμένη η 22χρονη Τζούλια, η βαφτιστήρα του Μιχάλη Ασλάνη, στο ατελιέ του όταν έμαθε όλα όσα είχαν συμβεί.
Ήταν το τελευταίο πρόσωπο που θέλησε να αποχαιρετήσει ο αξέχαστος μόδιστρος πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, με μία ιδιόχειρη επιστολή στην οποία της έγραφε: «Αγαπημένη μου Τζούλια. Ελπίζω να περνάτε όμορφα. Πόσο θα ήθελα να ήμουν μαζί σας το καλοκαίρι στη Δήλο, και να βλέπαμε το ηλιοβασίλεμα. Σας αγαπώ...». Η Τζούλια άθελά της έμπλεξε σε όλα όσα ακούστηκαν για τις δύο γυναίκες που λέγεται πως κατέστρεψαν οικονομικά τον Μιχάλη Ασλάνη, παρόλο που δεν είχε καμία σχέση μαζί τους αφού είχε τεράστια αγάπη για τον σχεδιαστή. Άλλωστε, είναι ο άνθρωπος που τη μεγάλωσε και τη σπούδασε, γι' αυτό και νιώθει για εκείνον τεράστια ευγνωμοσύνη, όπως και οι γονείς της οι οποίοι ήταν οικονόμοι στο σπίτι του Μιχάλη στη Μύκονο. Όσο για τις γυναίκες που όπως έχει ακουστεί, του έστησαν οικονομική απάτη, τα ονόματά τους είναι Βικτόρια και Αντζέλικα και είναι 30 και 60 χρονών αντίστοιχα.
Η Χαλκίδα σήμερα έχει ντυθεί στα μαύρα καθώς αποχαιρετά τον Μιχάλη που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Η κηδεία είχε προγραμματιστεί στις 11 σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου προκειμένου συγγενείς και φίλοι να του πουν το τελευταίο αντίο.

Συντοπίτες του που τον είχαν ζήσει από κοντά όλα αυτά τα χρόνια, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για εκείνον. «Κάθε μεσημέρι, μαζευόμασταν στην γειτονιά και παίζαμε ατελείωτες ώρες. Αυτό που άρεσε στον Μιχάλη ήταν τα έθιμα του καλοκαιριού. Μαζευόμασταν και κάναμε τον κλήδονα. Μάλιστα ανάβαμε και φωτιές και όλοι μαζί περνούσαμε ανέμελα χρόνια» λέει ένας φίλος του στο evianews. Ο Μιχάλης είχε φύγει από τη Χαλκίδα από 14 ετών για την Αθήνα ώστε να βρει μία καλύτερη τύχη, όμως την επισκεπτόταν συχνά για να δει τους συγγενείς του και τους φίλους του. Το πατρικό του σπίτι δεν υπάρχει πια καθώς γκρεμίστηκε το 2000.


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/