29.8.13

Καψής: Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί τις συκοφαντίες της ΠΟΣΠΕΡΤ

kapsisEfenpress: Κάτι ακούσαμε για 430.000 ευρώ το χρόνο (36.000 ευρώ το μήνα) σαν αμοιβή κάποιου Καψή που έχει σχέση με την τηλεόραση!!! 
Δεν φανταζόμαστε να είναι ο αναφερόμενος στο άρθρο.... Αλήθεια όταν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ παίρνει 1800 ευρώ, ο προαναφερθείς έπρεπε να παίρνει 1.000 ευρώ/ μήνα και πολλά του πέφτουν...
________________________________________


Ότι υιοθετεί «συκοφαντίες» της ΠΟΣΠΕΡΤ, για “απειλές” και “εκβιασμούς” προς τους εργαζομένους, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, με σημερινή του δήλωση, ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής.

Όπως τονίζει ο κ. Καψής «με περισσή ευκολία ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί τις συκοφαντίες της ΠΟΣΠΕΡΤ για δήθεν απειλές και εκβιασμούς προς τους εργαζομένους. Από ό,τι διαβάζω ωστόσο, στελέχη της ΠΟΣΠΕΡΤ προπηλάκισαν πρώην εργαζόμενη της ΕΡΤ και η ΠΟΣΠΕΡΤ, αποκάλεσε τους 1.800 πρώην εργαζομένους που έκαναν αίτηση να απασχοληθούν στη Δημόσια Τηλεόραση “δηλωσίες” που πουλήθηκαν για λίγα χρήματα.
Αλήθεια, οι δημοσιογραφικές ενώσεις τι γνώμη έχουν γι’ αυτόν τον χαρακτηρισμό; Και πώς προστατεύουν τα δεκάδες μέλη τους που απασχολούνται στη Δημόσια Τηλεόραση και λοιδορούνται, ενώ ταυτόχρονα παρεμποδίζονται από το να ασκήσουν το επάγγελμά τους;»