4.8.13

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΥΡΑ ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ... ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ... ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ...!!!


00g0er2g1re2g

Efenpress: Προσέξτε εσείς εκεί στο Αρχηγείο να μην ...εκτεθείτε !!!
Βάλτε τους όλους σε...διαθεσιμότητα!
__________________________________________________________
ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ...

zougla.gr_ Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους των Φηρών στη Σαντορίνη.


Δύο αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας έπειτα από νυχτερινή διασκέδαση συνεπλάκησαν με δύο άνδρες, 40 και 39 ετών, πλησίον του club Enigma. Ο 40χρονος, N.B, είναι γόνος γνωστής οικογένειας, μέλη της οποίας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την ΕΛ.ΑΣ. για σοβαρά αδικήματα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος A.S. κατάγεται από την Ιταλία και επισκέφθηκε τη Σαντορίνη για διακοπές.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ένας από τους δύο αστυνομικούς να δεχθεί επίθεση με πιστόλι και να τραυματιστεί ελαφρά στον δεξί μηρό.

Ο καβγάς

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν οι δύο αστυνομικοί είχαν αποχωρήσει από νυχτερινό κέντρο και έκαναν βόλτα σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους των Φηρών.

Τότε, όπως διαρρέουν κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ., δύο θαμώνες τους προκάλεσαν λεκτικά και εν συνεχεία διαπληκτίστηκαν. Σιγά σιγά το επεισόδιο άρχισε να κλιμακώνεται, με τους αστυνομικούς να μην δηλώνουν την ιδιότητά τους ακόμα και όταν ένας από τους δράστες γρονθοκόπησε τον νεαρότερο αστυφύλακα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή, στην οποία συμμετείχαν και οι τέσσερις.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ένας από τους δύο, 39 ετών, απείλησε τους αστυνομικούς με πτυσσόμενο κλομπ και όταν αυτοί αποκάλυψαν την ταυτότητά τους, ο 40χρονος τράβηξε πιστόλι και τους απείλησε.

Ο τραυματισμός και η... διαθεσιμότητα

Ο άντρας πυροβόλησε τρεις φορές, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 29χρονος αστυφύλακας και να διακομιστεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σαντορίνης και στη συνέχεια σε νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο σημείο του επεισοδίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις κάλυκες, ενώ το πρωί του Σαββάτου συνελήφθη ο 39χρονος και αναζητείται ο 40χρονος.

Οι δύο άντρες κατηγορούνται για πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, από κοινού και από πρόθεση, καθώς και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες από κοινού, εις βάρος των δύο αστυνομικών του τοπικού Τμήματος.

Πρέπει να σημειωθεί ότι με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και οι δύο αστυνομικοί, που είναι αποσπασμένοι από τη Θεσσαλονίκη στη Σαντορίνη για τις ανάγκες της τρέχουσας τουριστικής περιόδου, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας.

«Γνώριμος» των Αρχών ο 40χρονος δράστης

Ο Ν. Β. είναι γόνος οικογένειας που είχε απασχολήσει τις Αρχές. Πονοκέφαλο για την ΕΛ.ΑΣ. αποτέλεσε ο «πατριάρχης» της φαμίλιας που ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων (Παλαιό Φάληρο-Λ. Συγγρού) και κάποιοι του είχαν προσδώσει το προσωνύμιο ο «πιστολάς», λόγω της ευκολίας με την οποία τραβάει όπλο. 

Ο θείος του δράστης κατηγορήθηκε το 1982, μαζί με άλλα 18 άτομα, για εκβιασμό. Το 1992 τραυμάτισε με κροτίδα μια γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο. Φέρεται αναμεμειγμένος στην κλοπή 99 εντόκων γραμματίων του Δημοσίου από την Εθνική τράπεζα. Τον Ιούνιο του ’99 πυροβόλησε και τραυμάτισε τέσσερις οικοδόμους, επειδή... πάρκαραν μπροστά στο σπίτι του στη Βούλα και τον εμπόδιζαν να βγάλει τη «Μερσεντές» του. 

Τον Ιανουάριο 2003 πήρε 24ωρη άδεια από τον Κορυδαλλό και εξαφανίστηκε. Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν, ενώ σε βάρος του εκκρεμούν ανεκτέλεστες δικαστικές αποφάσεις συνολικής κάθειρξης 21 ετών! 

http://www.stoxos.gr/2013/08/blog-post_59.html