27.8.13

Οι Γερμανοί θέλουν και θα πάρουν Γη και Ύδωρ κυριολεκτικά-Ζητείται ένα ΟΧΙ!

oxi2Efenpress: Ζητείται ένας "Ιωάννης Μεταξάς"να τους βάλει στη θέση τους...

Δικό τους ΤΑΙΠΕΔ θέλουν να φτιάξουν οι Γερμανοί που έναντι δόσεων θα περάσουν αυτόματα σε αυτούς ολόκληρη την περιουσία της Ελλάδας. Γερμανοί βιομήχανοι επανεισηγούνται την υπαγωγή ελληνικών περιουσιακών στοιχείων στον ESM ως εγγύηση σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη της.
Εν ολίγοις η Μέρκελ μας κηρύττει και επισήμως τον πόλεμο και εμείς της απαντάμε «για περάστε παρακαλώ!»
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Deutsche Welle, ο Σύνδεσμος Γερμανών Βιομηχάνων (BDI) επαναφέρει την πρότασή του περί αποπληρωμής του ελληνικού χρέους μέσω εκποίησης περιουσιακών στοιχείων.

Μιλώντας στην εφημερίδα Westdeutsche Allgemeine, o επικεφαλής του συνδέσμου, Ούλριχ Γκρίλλο δηλώνει ότι «στην Ελλάδα υπάρχει κρατική περιουσία αξίας πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, για παράδειγμα επιχειρήσεις στον τομέα της ενέργειας, λιμάνια, αεροδρόμια ή άλλα ακίνητα» και προτείνει να μεταφερθούν αυτά τα περιουσιακά στοιχεία στον ευρωπαϊκό μηχανισμό διάσωσης ESM, ώστε, σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν θα είναι σε θέση να αποπληρώσει τα χρέη της, οι πιστωτές να διασφαλίσουν τα χρήματά τους. «Όταν μία επιχείρηση κηρύττει πτώχευση, αυτό δεν σημαίνει ότι οι πιστωτές παραιτούνται από τις αξιώσεις τους, τουλάχιστον εωσότου ο διαχειριστής της πτώχευσης να εξετάσει τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης και να αποφανθεί σχετικώς» εξηγεί ο Γκρίλλο.
Παράλληλα, ο επικεφαλής του BDI επικρίνει τις καθυστερήσεις στο ελληνικό πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και υποστηρίζει ότι η πώληση κρατικής περιουσίας θα ήταν μία καλή «συνταγή» για την εξυγίανση του προϋπολογισμού σε όλες τις χώρες της κρίσης.
Με λίγα λόγια αυτός ο ...«γερμανικός ποιμενικός» τολμά να συγκρίνει μία χώρα με μία επιχείρηση, μιλώντας όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την Πορτογαλία και πάει λέγοντας...
Με λίγα λόγια, το «Σχέδιο Κόμπρα» που εφάρμοσαν στην Ανατολική Γερμανία όπου ιδιωτική εταιρεία στην Δυτική Γερμανία κατά την επανένωσή τους, πουλούσε έναντι πινακίου φακής εργοστάσια, έστελνε εκατομμύρια κόσμο στην ανεργία και στα συσσίτια και τέλος έκανε πλούσιους ναρκέμπορους και εμπόρους όπλων που σήμερα διοικούν αυτό το Κράτος που τολμά να επιθυμεί να επικυριαρχήσει σε ολόκληρη την Ευρώπη και δεν έχει βρεθεί ένας, μα ένας που να τιμήσει τα παντελόνια τουκαι να τους στείλει πίσω στον γέρο Διάβολο από όπου προέρχονται... επιθυμεί να πράξει το ίδιο και εδώ, στην πατρίδα μας!
Δυστυχώς, σε αυτή την χώρα, μας κυβερνούν οι φιγούρες από το θέατρο σκιών του Καραγκιόζη, αλλά οι «καραγκιοζοπαίχτες» είμαστε όλοι εμείς που ακόμα ανεχόμαστε την απόλυτη προδοσία σε αυτόν τον τόπο! Επιτέλους ένας μα ένας να πει ένα μα ένα «ΟΧΙ»! ...Πάρτε την ΕΕ και το ευρώ σας και βάλτε όλα εκεί που ξέρετε! Θα βρεθεί έστω ένας; Ο βρεγμένος κύριε Σαμαρά την βροχή δεν την φοβάται, αλλά επιτέλους ζητείται αξιοπρέπεια... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ – ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ!
Θοδωρής Παναγιωτίδης
http://www.spirospero.gr