7.8.13

Ποιοι είναι οι φασίστες;


pappasΣε ένα από τα συνήθη μπλόκα της επί της Ε.Ο. Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας, στο ύψος ενός από τα beach bar του Μονολιθίου, η Τροχαία Πρέβεζας σταμάτησε κι έναν βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, όπως αναφέρει το atpreveza.gr
Αρκετοί πολίτες που περνούσαν από το σημείο, είδαν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του και να δίνει τα χαρτιά του για έλεγχο στους αστυνομικούς.

Οι άνδρες της Τροχαίας διαπίστωσαν πως το αυτοκίνητο του βουλευτή δεν είχε περάσει ΚΤΕΟ και του «έκοψαν» το ανάλογο πρόστιμο.
Πηγή: ysterografa.gr
Efenpress: Αυτή είναι η διαφορά ήθους μεταξύ των... "φασιστών" βουλευτών και των..."δημοκρατικών". 
Σαν κάποιο "δημοκρατικό" υπουργοποιημένο πρασινο -καραβανο-φασιστοειδές που χαστούκισε τροχονόμο στη Θεσσαλονίκη, επειδή είπε στο φίλο του να απομακρύνει το ΙΧ από την είσοδο της Λέσχης Αξιωματικών, εν αναμονή του Προέδρου της Δημοκρατίας! 
Και τον μετέθεσε και από πάνω!!!
Αλλά έπεσε στην περίπτωση.'Επρεπε να το κάνει σε κάποιον άλλον αστυνομικό, που δε θα δίσταζε να τον περιλάβει στο ξύλο, να τον κάνει μαύρο  (από πράσινο) και να τον στείλει στο 424ΓΣΝ, αφού σαν πρώην καραβανάς εδικαιούτο νοσηλείας εκεί.... 
 Η σαν κάποιον άλλο πράσινο βουλευτή- πάλι στη Θεσσαλονίκη- που έσυρε στα δικαστήρια τους τροχονόμους επειδή του είπαν να μην περάσει από αποκλεισμένο δρόμο!