16.8.13

Δολοφονημένη βρέθηκε η αεροσυνοδός που αγνοούνταν στη Θεσσαλονίκη

Efenpress:Η συμμετοχή τουλάχιστον ενός ακόμη ατόμου, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Η βιαία επιβίβαση οιουδήποτε σε αυτοκίνητο δεν είναι εφικτή από ένα άτομο.
----------------------------------------

Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε ανήμερα στη γιορτή της Παναγίας η νεαρή και όμορφη αεροσυνοδός από τη Θεσσαλονίκη.
Πέντε μέρες μετά την εξαφάνιση της, σύμφωνα με το anikolouli.gr,ο φίλος της ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα του υποδεικνύοντας στους αστυνομικούς το σημείο που είχε πετάξει το πτώμα της.(
κοντά στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου των Ευζώνων.)

 Όταν του ζήτησε να χωρίσουν τον τύφλωσαν η ζήλεια και το πάθος του.
Η Μόνικα Κωνσταντινίδου, 25 χρόνων, είχε χαθεί από τα ξημερώματα του Σαββάτου 10 Αυγούστου από το σπίτι της στη Μοναστηρίου.
Το "Τούνελ" γνώριζε από την πρώτη στιγμή ότι λίγες ώρες πριν την εξαφάνιση της είχε συναντηθεί με τον κατά τρία χρόνια μικροτερό της φίλο και του ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να συνεχίσουν τη σχέση τους. Ο νεαρός ναυτικός στο επάγγελμα, την πίεζε και μάρτυρες τους είδαν να λογομαχούν.
Η Μόνικα πέρα από αεροσυνοδός εργαζόταν αυτή την περίοδο και σε μια ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη. Εκείνη τη νύχτα έφυγε με μια συνάδελφο της, την άφησε στο σπίτι λέγοντας της ότι και αυτή θα επιστρέψει στο δικό της γιατί τα ξημερώματα ταξίδευε με πτήση εξωτερικού.
Ο φίλος της έμενε στην ίδια γειτονιά. Όλα δείχνουν πως της έστησε καρτέρι θανάτου. Οι συγγενείς της βρήκαν το αυτοκίνητο της κανονικά παρκαρισμένο έξω από το σπίτι τους. Η κοπέλα είχε πει στη μητέρα της να την ξυπνήσει στις έξι το πρωί για το ταξίδι που είχε. Εκείνη την ώρα έγινε αντιληπτή και η εξάφανιση της.
Η αδερφή της Λίντα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση περιγράφει με τα πιο μελανά χρώματα τον φίλο και δολοφόνο της: "Η Μόνικα μας έλεγε ότι ήθελε να τον χωρίσει γιατί δεν άντεχε τη ζήλεια του. Πολλές φορές έφτανε στο σημείο να την χτυπήσει. Ομολόγησε ο ίδιος στην Αστυνομία το έγκλημα του. Την πέταξε σ' ένα δύσβατο σημείο για να μην την βρει ποτέ κανείς. Είμαστε σίγουροι ότι και κάποιοι άλλοι τον βοήθησαν σ' αυτό το έγκλημα και ζητάμε να λάμψει η αλήθεια".
Αναμένονται ανακοινώσεις από την Ελληνική Αστυνομία.
http://www.thestival.gr