18.8.13

«Οριστική έξοδο από την κρίση» βλέπει ο Βενιζέλος από τον Σεπτέμβριο

Efenpress: Εμείς βλέπουμε  Οριστική Έξοδο από την..."κυβέρνηση" του  Βενιζέλου, το Σεπτέμβριο!
(Καλά τόσο ηλίθιο περνάνε τον Ελληνικό λαό;)


O ερχόμενος Σεπτέμβριος οφείλει να σηματοδοτήσει «την είσοδο στην τελική ευθεία για την οριστική έξοδο από την κρίση, τη σταδιακή αλλά οριστική έξοδο από το Μνημόνιο» αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος θα βρίσκεται στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου. 


Σε άρθρο του στο Έθνος της Κυριακής ο κ. Βενιζέλος κάνει λόγο για ανάγκη συσπείρωσης της ελληνικής κοινωνίας γύρω από το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης το οποίο, όπως αναφέρει, έχει προϋπόθεση την πολιτική σταθερότητα και πολιτικό πλαίσιο την προγραμματική συμφωνία των δύο κυβερνητικών εταίρων.

«Ο φετινός Σεπτέμβρης σηματοδοτεί, άλλωστε, και την ουσιαστική έναρξη της προεκλογικής περιόδου για την ανάδειξη του νέου ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και του νέου προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής» προσθέτει ο κ. Βενιζέλος, συμπληρώνοντας ότι οι λαοί της Ευρώπης κρατούν στα χέρια τους «την απάντηση στο ερώτημα αν η Ευρώπη μπορεί να σχεδιάσει με πιο έξυπνο, δίκαιο, ισορροπημένο και διορατικό τρόπο το μέλλον της».

«Η οριστική έξοδος από την κρίση είναι και αναγκαία και εφικτή, το πρώτο δε στοιχείο που περιλαμβάνει είναι η διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής και η αποκατάσταση αδικιών που έγιναν πάνω στη μάχη της εθνικής επιβίωσης» δηλώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών.

«Ο μεγαλύτερος αντίπαλος στην προσπάθεια αυτή είναι n κοινή επιλογή σχεδόν όλης της αντιπολίτευσης να επενδύσει πολιτικά στο σενάριο της οικονομικής καταστροφής, της κοινωνικής διάλυσης, της θεσμικής αποδιοργάνωσης και της εθνικής ταπείνωσης» αναφέρει ο Ευ.Βενιζέλος, προσθέτοντας ότι «ο Σεπτέμβριος έρχεται με μεγάλες αξιώσεις από όλους μας».
real.gr