12.8.13

Εάν ισχύει αυτή η καταγγελία, στείλτε τους στα σπίτια τους

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ: Στις 06/08/2013 ημέρα Τρίτη, ήρθαν στο Πειραιά 4 μεγάλα κρουαζιερόπλοια, χωρητικότητας 4.000 επιβατών το καθένα. Ο περισσότερος κόσμος που ταξίδευε με αυτά, αγόρασε εκδρομή για να επισκεφτεί την Ακρόπολη. Χονδρικά το σύνολο των επισκεπτών του μνημείου, στις 09.30 το πρωί περίπου, ήταν 10.000 άτομα.
Εικόνα φωτογραφική στην είσοδο της Ακρόπολης… 4 μηχανήματα ελέγχου εισιτηρίων. Το 1 ΜΟΝΟ έκανε τη δουλειά, τα άλλα οι φύλακες είπαν ότι δεν λειτουργούν… 6 (ακριβής αριθμός) φύλακες στην είσοδο… οι 5 (ακριβής αριθμός) αραχτοί στο φυλάκιο – κυριολεκτώ – απαθείς, χασκογελούσαν και πίνανε τα καφεδάκια τους.

ΕΝΑΣ – διαβάζετε καλά – τσεκάριζε τα εισιτήρια αυτού του πλήθους των επισκεπτών, ένα προς ένα.Ο κόσμος έβραζε κάτω από τη αφόρητη ζέστη και τον ήλιο. Η ουρά έφτανε στο Ηρώδειο. ΕΝΑΣ λοιπόν, φυλακάκος τσεκάριζε τα εισιτήρια ένα προς ένα. Μιλούσε αγγλικά του τύπου me Τarzan you Jane δηλ. δεν ήταν καν σε θέση με υποτυπώδη, έστω, αγγλικά να κατευθύνει τον κόσμο.
Σε ερώτηση που του κάναμε «γιατί δεν ανοίγουν τα άλλα μηχανήματα;» απαξίωσε να απαντήσει. Σε δεύτερη ερώτησή μας γιατί οι συνάδελφοι του βρίσκονται στο φυλάκιο και όχι στην είσοδο με τα εισιτήρια απάντησε: «κυρία μου πηγαίνετε πιο κει, εμποδίζετε τη ροή». (Εμποδίζαμε τη ροή γιατί του μιλούσαμε και δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί για να κόψει τα εισιτήρια.)
10.000 άτομα περίμεναν 1 ΩΡΑ για να μπουν. Σε παρατήρησή μας ότι τα πλοία φεύγουν συγκεκριμένη ώρα και οι άνθρωποι δεν θα προλάβουν να δουν την Ακρόπολη πληρώνοντας 12€ για την είσοδο, απαξίωσε να δώσει απάντηση αφού σα γνήσιο δημοσιοϋπαλληλάκι δεν τον αφορούσε.
Αγαπητοί κύριοι δημοσιογράφοι,
χθες, ίδια μέρα με το συμβάν, είχατε πρωτοσέλιδο στα ΝΕΑ την ιστορία του Κιάμου με το κωλομάγαζο στη Χαλκιδική.
ΕΡΩΤΩ:
OΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ με το τίτλο ΑΙΣΧΟΣ τη χθεσινή εικόνα της Ακρόπολης;
Αν αυτό δεν είναι ανοσιούργημα ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ τότε ποιο είναι;
Oι Έλληνες βεβαίως, δεν γνωρίζουν τίποτα απ’ αυτά, ούτε έχουν εικόνα γιατί ουδείς καταδέχεται να ανέβει στην Ακρόπολη ούτε για καφέ.
ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΦΕΡΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ μπας και σώσουν την Ελλάδα γιατί αυτά τα όντα που λέγονται ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ – ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, κάνουν σιωπηλή / λευκή απεργία ( έτσι την ονομάζουν) και πίνουν τα καφεδάκια τους στα φυλάκια μνημείων σαν αυτό, τους πληρώνετε εσείς, ενώ έξω περιμένουν ξένοι από χώρες μακρινές να δουν ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΜΝΗΜΕΙΑ /ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
Ναι, φίλοι και γνωστοί, Δημοσιογράφοι και Πολιτικοί, αυτούς τους κρυφούς ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ της πατρίδας δεν τους θέλω και επειδή ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ, ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ στη ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΑ και στον ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ.
ΤΕΛΟΣ.
ΑΚΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ Ή ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ; ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΡΓΟ, ΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ.
http://www.defence-point.gr