15.7.13

PROJECT TALKING WINDOW ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ; Φυτεύοντας διαφημίσεις στον εγκέφαλο του καναλωτή! (Vid)


Oι μελλοντικές διαφημίσεις θα υπάρχουν ήδη στο μυαλό μας πριν καν δημοσιοποιηθούν!
 
Μακρινή ιδέα; Κοντινό μέλλον; Aντιδράσεις υπάρχουν και θα υπάρξουν από ανθρωπιστικές οργανώσεις,καθώς μετά το chip που θα καταπίνει ο χρήστης σε μορφή χαπιού και θα ελέγχει το smartphone μας,(και οι πάντες θα γνωρίζουν που βρισκόμαστε και τι κάνουμε) μια ακόμη τρομακτική εκδοχή της τεχνολογίας θα λέγαμε,έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.
 
Πρόκειται για μια “παρανοική” τεχνολογία ,όπως θα τη χρακτηρίζαμε ήπια, η οποία μεταδίδει διαφημίσεις κατευθείαν στο μυαλό του καταναλωτή,περνώντας τα μυνήματα στο υποσυνείδητο του! Ναι θυμίζει λίγο Inception(γι'αυτό γίνονται και αυτές οι ταινίες,για να προετοιμάζονται τα πλήθη)...
 
Η ιδέα είναι από τη γερμανική έκδοση του δικτύου Sky, σε συνεργασία με την διαφημιστική εταιρεία BBDO.
 
Οι Γερμανοι χρησιμοποιούν μια μέθοδο που εκμεταλλεύεται την αγωγιμότητα των οστών και μεταδίδει ήχους στο εσωτερικού του αυτιού μέσω του κρανίου, κάτι που κάνει τον καταναλώτή να του αρέσει αυτό που βλέπει με το ζόρι θα λέγαμε απλά...
 
Τo Sky δοκίμασε την τεχνολογία αυτή με την καμπάνια «Talking Window», με ένα τρομακτικό concept θα λέγαμε...
 
Οι διαφημιστές είχαν τοποθετήσει έναν μικρό αναμεταδότη στα παράθυρα τρένου. Οταν οι επιβάτες έγερναν προς το παράθυρο για να ξεκουραστούν, άκουγαν μια εσωτερική φωνή που τους έλεγε κατεβάσουν την εφαρμογή του Sky για smartphone!!!
 
Η συγκεκριμένη διαδικασία μαγνητοσκοπήθηκε, μεταδόθηκε και όπως ήταν λογικό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Παρά τις αντιδράσεις το Sky σκοπεύει να λανσάρει το project «Talking Window».
 
Δείτε το πείραμα στο βίντεο που ακολουθεί,ανατριχιαστικό και μόνο στη σκέψη..(topeiraxtiri.gr)
 
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr