24.7.13

Δέκα χιλιάδες πολίτες έλαβαν τρόφιμα από την Χρυσή Αυγή - Ομιλία Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ



Το πολιτικό μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου πριν την μαζική διανομή τροφίμων σε χιλιάδες Έλληνες στα γραφεία του κόμματος στον σταθμό Λαρίσης.




Από νωρίς πλήθος Ελλήνων συνέρρευσε στα γραφεία του κόμματος στον σταθμό Λαρίσης για να προμηθευτεί τρόφιμα που διένειμε η Χρυσή Αυγή



Παρά τον καυτό ήλιο και τις γελοίες απαγορεύσεις από Καμίνη και Δένδια χιλιάδες Έλληνες συμμετείχαν μαζικά στην διανομή τροφίμων, αλλά και για να εκφράσουν την έμπρακτη συμπαράστασή τους στο Εθνικιστικό Κίνημα.



Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από το συγκεντρωμένο πλήθος και στο μήνυμά του, πριν την έναρξη της διανομής, τόνισε πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν τιμούν την επέτειο της κλεπτοκρατίας, των σκανδάλων και της προδοσίας. 

Οι συναγωνιστές με απόλυτη τάξη και πειθαρχία εξυπηρέτησαν τους συμπολίτες μας, δίνοντας προτεραιότητα στους πολύτεκνους. Παράλληλα μοίραζαν νερά σε όσους περίμεναν στην ουρά.


Η διανομή τροφίμων ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Τόνοι κρέατος, ψαριών, ζυμαρικών, λαχανικών, αλλά και ρουχισμού δόθηκαν σε χιλιάδες συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από τα εθνοκτόνα μέτρα του Μνημονίου.