22.7.13

Γιαταγάνα σε Μπουτάρη: ''Είσαι τουρκόφιλος''

Efenpress: Αγριάδες; Για βάλε προτομή του Κεμάλ....

Άστραψε και βρόντηξε στο δημοτικό συμβούλιο ο Γ. Μπουτάρης όταν η δημοτική σύμβουλος Χ. Γιαταγάνα τον χαρακτήρισε «τουρκόφιλο».
Η κ. Γιαταγάνα τον κατηγόρησε ότι προσκάλεσε τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Α. Νταβούτογλου να επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη. 
«Είναι πολύ πρόστυχο αυτό που λες. Που το είδες αυτό;», είπε ο δήμαρχος, ενώ η απάντηση της συμβούλου«στις εφημερίδες» τον έβγαλε από τα ρούχα του.
«Και πιστεύεις τις κωλοεφημερίδες κι όχι εμένα. Δεν ντρέπεσαι στην ηλικία σου. Δεν τον κάλεσα εγώ. Δεν μπορώ να τον καλέσω. Μόνο ο υπουργός Εξωτερικών μπορεί να το κάνει»,ξέσπασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και όταν η δημοτική σύμβουλος τον κατηγόρησε για την στάση που κρατά όσον αφορά τις σχέσεις με την Τουρκία ο Γ. Μπουτάρης ξεκαθάρισε: «Είμαι πολύ περήφανος για τη στάση που κρατάω και πρόσεξε τι λες γιατί αν ξαναβάλεiς στο στόμα σου τέτοια λόγια δεν τη γλιτώνεις τη μήνυση».
Μάλιστα, έιναι υπερήφανος για την στάση που κρατά όσον αφορά τις σχέσεις με την Τουρκία. Είναι να απορεί κανείς όχι μόνο με τον κ. Μπουτάρη, αλλά με αυτούς που τον ανέχονται ως δήμαρχο Θεσσαλονίκης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr