19.7.13

Η ...Δημοτική ηλιθιότητα, σε όλο της το μεγαλείο!

19/7/2013

Δεν θέλαμε να γράψουμε κάτι σχετικό, για να μην αναπαραχθεί και βλάψει τον τουρισμό, αλλά πλέον είναι-δυστυχώς- οφθαλμοφανές και όχι μόνο...
 Οι άχρηστοι, ανίκανοι "δήμαρχοι" και όσοι άλλοι εμπλέκονται, για λόγους  μειωμένης νοημοσύνης δεν φρόντισαν ούτε φροντίζουν να ψεκάσουν για τα κουνούπια "τίγρης" που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα.
Έτσι, για δεύτερη  (ίσως και τρίτη) χρονιά, τρισεκατομμύρια από αυτά τα επικίνδυνα κουνούπια έχουν καταντήσει τους υπαίθριους χώρους της Ελλάδος, απρόσιτους.
 Δεν σκέφτηκαν- οι μωροί- ότι η όποια δαπάνη θα υπερκαλυφθεί από τον τουρισμό καθώς και ότι εκατομμύρια τουριστών θα επισπεύσουν την αναχώρησή τους από τη χώρα μας και δεν θα ξαναπατήσουν, προκειμένου να αποφύγουν να γίνουν μεζές των κουνουπιών αυτών;

 Φυσικά από τότε που οι δήμαρχοι ασχολούνται με εξωτερική πολιτική, με ανώμαλες κομπανίες και με ψευτοκουλτουριάρικες εκδηλώσεις, παραμελώντας τα ΚΥΡΙΑ καθήκοντά τους που είναι η καθαριότητα, η υγιεινή και η τουριστική εμφάνιση των πόλεών τους, όλα τα άλλα τα θεωρούν ...πάρεργα και απλά δεν ασχολούνται.
Συνεισφέρουν και αυτοί από τη σκοπιά τους στην "κατεδάφιση" της χώρας, μαζί με τον "πολιτικό' συρφετό.
Ντροπή τους!