5.7.13

"ΓΑΖΩΣΑΝ" ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. Στην Ηπειρο κρύβονται οι Αλβανοί δραπέτες (;)

Efenpress: Πιστεύουμε ότι πρόκειται για μία κίνηση αντιπερισπασμού, από συνεργάτες των διωκομένων Αλβανών συμμοριτών, για να δείξουν ότι δήθεν οι καταδιωκόμενοι έχουν διαφύγει του κλειού των αστυνομικών, έτσι ώστε να μετακινηθούν οι δυνάμεις σε νέα θέση, για να μπορέσουν αυτοί να διαφύγουν. 
Σε κάθε περίπτωση όμως, θα πρέπει να διατηρηθεί  ο υπάρχων κλειός και παράλληλα να γίνει νέα επιχείρηση για τη περίπτωση αυτή, χωρίς να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους συμμορίτες.
Πάντως τα μπλόκα πρέπει να γίνονται με τουλάχιστον έναν αστυνομικό να σκοπεύει ( υπό κάλυψη) το προς στάθμευση όχημα με G3 και να πυροβολεί αμέσως σε περίπτωση αποπείρας διαφυγής. Άλλαξαν οι καιροί....
_______________________________________
Το θρίλερ με το ανθρωποκυνηγητό των επικίνδυνων Αλβανών κακοποιών συνεχίζεται με την ΕΛ.ΑΣ. να βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ηπειρο.

  Κατά τη διάρκεια της νύχτας, άγνωστοι δεν σταμάτησαν σε μπλόκο στην Άρτα και στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσουν, γάζωσαν το περιπολικό, χωρίς να τραυματιστεί κανένας αστυνομικός και διέφυγαν.
  Στη συνέχεια, έκλεψαν αυτοκίνητο από τη Φιλιππιάδα και κατευθύνθηκαν προς τα χωριά Λάκκα Σουλίου, όπου η περιοχή είναι δύσβατη. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν μετακινηθεί οι δυνάμεις από την Αιτωλοακαρνανία, ενώ έχουν ενισχυθεί και με δυνάμεις από τα Γιάννενα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr