13.7.13

Ο Αντώνης Σαμαράς βάζει ταφόπλακα στη Δεξιά


Antonis-Samaras33

Να τον... «χαίρονται» τον «χαρισματικό» αρχηγό τους οι εναπομείναντες στην (εντελώς σάπια πλέον) ΝΔ!!! Όλοι αυτοί δηλ. που ανοήτως χειροκροτούσαν όρθιοι τον Αντώνη Σαμαρά στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματος, αγνοώντας τον άθλιο ρόλο που εκείνος παίζει σε βάρος της παράταξης και της χώρας!
Έστω και αν είναι οι ίδιοι που τώρα χειροκροτούν εκείνοι που πριν από μερικά μόλις χρόνια φώναζαν ρυθμικά και με πάθος το σύνθημα: «Αλήτη προδότη Σαμαρά»!... Όταν ο τελευταίος είχε ρίξει την εκλεγμένη από το 47% του λαού κυβέρνηση της ΝΔ και συμμαχούσε στα πάντα με το ΠΑΣΟΚ...
 
Όμως δεν θα πάμε και πάλι στα παλιά. Αυτά τα έχουμε δει και αναλύσει και άλλες φορές. Ας πάμε λοιπόν στα πλέον πρόσφατα, μετά δηλ. την εκλογή του Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ στις 29 Νοεμβρίου του 2009 (πρωτοφανές παγκοσμίως: οι λοβοτομημένοι Νεοδημοκράτες να ψηφίσουν για αρχηγό του κόμματος τον προδότη του 1993!!!). Τι έκανε λοιπόν ο Σαμαράς, υπό την καθοδήγηση του «υπερσυμβούλου» του Χρύσανθου Λαζαρίδη, την ώρα που η Ελλάδα έμπαινε στην εποχή των Μνημονίων και της Τρόικας;
Παρίστανε τον... σφόδρα «αντιμνημονιακό»! Ούτε κουβέντα δεν άκουγε για το ΔΝΤ και τις λοιπές «σωτήριες» δυνάμεις και «ορκιζόταν» ότι με το που θα αναλάβει την εξουσία θα διώξει την Τρόικα απ’ την Ελλάδα!... Μάλιστα στις 6 Μαΐου του 2010 (ψήφιση του πρώτου Μνημονίου) διέγραψε απ’ τη ΝΔ γι’ αυτόν τον λόγο την Ντόρα Μπακογιάννη.

Ενάμιση χρόνο ο Σαμαράς έκανε τον «αντιμνημονιακό». Και, εντελώς ξαφνικά, στις 11 Νοεμβρίου του 2011, μέσα σε δευτερόλεπτα (!), έγινε... Ο ΠΙΟ «ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ» ΟΛΩΝ!!! Σήμερα είναι ο μεγαλύτερος υπέρμαχος των Μνημονίων και δούλος της Τρόικας... Μ’ αυτή την τακτική του όμως ο Σαμαράς πρόσφερε διπλές υπηρεσίες (σε ΠΑΣΟΚ και Αριστερά) και προκάλεσε την ηθική απαξίωση και την εκλογική συρρίκνωση της Δεξιάς!
Διότι, απλούστατα, εάν το 2010 είχε στηρίξει το Μνημόνιο, τότε η Ελλάδα θα είχε ένα αστικό μέτωπο που θα αντιμετώπιζε την κρίση (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) και η Αριστερά δεν θα καρπωνόταν ποτέ τη λαϊκή δυσαρέσκεια. Όμως ο Σαμαράς, με την τότε άρνησή του να ψηφίσει το Μνημόνιο, τα φόρτωσε ΟΛΑ στο ΠΑΣΟΚ, με συνέπεια την εκρηκτική άνοδο της άκρας Αριστεράς, που στις επόμενες εκλογές (μέτωπο ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ, αλλά ΚΑΙ των ψευτο-ΑΝΕΛ!) θα πάρει στη χώρα μας την εξουσία!...

Και τώρα, ο κακός δαίμονας της Δεξιάς, αφού πρώτα καταστράφηκε το ΠΑΣΟΚ (ένα αστικό και όχι αριστερό κόμμα), καταστρέφει και απαξιώνει πλήρως και τη ΝΔ! Της άλλαξε το σύμβολο, βάζοντας για σήμα της ΝΔ μία... ουρά (ή κάτι τέτοιο!) και τώρα πάει να της αλλάξει και το όνομα.
Αλλά και ρίχνοντας σήμερα (μετά τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ) ΟΛΑ απολύτως τα μνημονιακά βάρη στη ΝΔ, απομακρύνει τη βάση της Δεξιάς από την παράταξη! Έτσι, σύντομα η ΝΔ θα καταντήσει κι αυτή σαν το ΠΑΣΟΚ!... Επιτέλους, ας τον μαζέψει κάποιος! Μα πού είναι οι βουλευτές εκείνοι της ΝΔ που θα ρίξουν την «κυβέρνηση» και θα σώσουν τον τόπο; Δεν βλέπουν τι συμβαίνει; Ότι έχουμε να κάνουμε με εγκληματία; Με καταστροφέα; Με... ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ; (!)
Ησαΐας Κωνσταντινίδης