2.7.13

Γιατί ο Πολύδωρας γλίτωσε τη διαγραφή

Efenpress:Γιατί δεν θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια στο μνημόνιο ΟΛΟΙ οι Έλληνες; 
Γιατί το ένα άκρο είναι ευπρόσδεκτο και το άλλο απορριπτέο;
Μήπως γιατί έτσι θέλουν αυτοί που έβαλαν τα "κανάλια" να δημιουργήσουν θέμα "Πολύδωρα" με τους "δημοσιογράφους" να ...απορούν για τη θέση αυτή του πολιτικού; Δεν θα πρέπει ΟΛΟΙ να διώξουμε από τη χώρα τους ξένους που μας πίνουν το αίμα;
Μας ενδιαφέρει...να μην είναι μαζί στον αγώνα  και η Χ.Α;
 Μήπως (σίγουρα) η ΧΑ στέκεται εμπόδιο στα σχέδια της Μέρκελ και των εγχώριων συνεργατών της; 
Ο Πολύδωρας φταίει;
_____________________________________________
Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η συνέντευξη του Βύρωνα Πολύδωρα στον realfm 97.8 λίγες ώρες μετά το συνέδριο της ΝΔ το οποίο εν πολλοίς μονοπώλησαν οι δηλώσεις του Μάκη Βορίδη για το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Και εκεί που το Μαξίμου προσπαθούσε να κλείσει αυτό το μέτωπο «χτύπησε» ο έμπειρος νεοδημοκράτης βουλευτής σε ένα ευαίσθητο σημείο για τη ΝΔ την οποία κάλεσε να... συνεννοηθεί με τη Χρυσή Αυγή.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΣΤΟΝ REAL FM 

Στο Μαξίμου ήχησε συναγερμός και άρχισαν οι συζητήσεις για την πιθανότητα διαγραφής του από τη ΝΔ με το σκεπτικό ότι οι δηλώσεις του έγιναν ώρες μετά το συνέδριο όπου ο Αντώνης Σαμαράς χωρίς να αναφερθεί στη Χρυσή Αυγή μίλησε για «νεοναζί που καπηλεύονται τα σύμβολα του έθνους».

Πολύδωρας: «Ο κίνδυνος δεν είναι η Χρυσή Αυγή είναι η τρόικα»

Ο κ. Πολύδωρας μέχρι το απόγευμα βρισκόταν με το ένα πόδι εκτός ΝΔ. Η τοποθέτηση της Λ. Συγγρού με σαφή υπονοούμενα για τις «περίεργες δηλώσεις του κ. Πολύδωρα» δημιούργησαν συζητήσεις μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ, ωστόσο, η εμφάνισή του αργότερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τα όσα είπε για συζητήσεις - συνεννοήσεις με... όλους και με όλα τα πολιτικά σχήματα από τη Χρυσή Αυγή και τον Αλαβάνο μέχρι το... ΚΚΕ άλλαξαν τα δεδομένα και στο Μαξίμου επικράτησαν δεύτερες σκέψεις και άρχισαν να γίνονται κάποια σκωπτικά σχόλια για τη γενικότερη στάση του.

ΣΥΡΙΖΑ: Η «Νέα Ελλάδα» χέρι χέρι με την Χρυσή Αυγή

«Γιατί δεν ήρθε να μας τα πει στο συνέδριο, τώρα θυμήθηκε τη Χρυσή Αυγή μία εβδομάδα μετά τον ανασχηματισμό;» έλεγαν γαλάζια στελέχη που απηχούν τις απόψεις των συνεργατών του πρωθυπουργού.

Η εμφάνιση Πολύδωρα ωστόσο, όπως αναγνωρίζουν στη ΝΔ, έριξε νερό στο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος βρήκε ένα ισχυρό «πάτημα» στη ρητορική περί κοινής πολιτικής πορείας ΝΔ και Χρυσής Αυγής ενώ τοποθέτηση έκανε και το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου δίνοντας έτσι ένα ακόμη επιχείρημα σε όλους όσοι είπαν «όχι» σε διαγραφή του κ. Πολύδωρα με το σκεπτικό ότι δεν μπορεί να εμφανίζεται το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου ως ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων.

ΧΑ: Σενάρια επιστημονικής φαντασίας η συνεργασία με τη ΝΔ