31.7.13

Πάλι στο προσκήνιο οι γύφτοι...Τρεις νεκροί σε άγρια συμπλοκή στην Ηλεία!

Φονική συμπλοκή μεταξύ Ρομά σημειώθηκε λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ της Τετάρτης στη Γαστούνη Ηλείας.΄Όπως μεταδίδει το patrisnews.com από τη συμπλοκή τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί θανάσιμα.
Το σοκαριστικό επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά που βρίσκονταν σε προστριβές εδώ και ημέρες για άγνωστους -μέχρι στιγμής λόγους-, ενώ έλαβε χώρα πίσω από το εργοστάσιο «ΕΛΑΪΣ» στην εν λόγω περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις νεκροί είναι μέλη της ίδιας οικογένειας (πατέρας, γιος, κόρη) ενώ σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται η μητέρα, καθώς και ένα μέλος της άλλης οικογένειας.
Ο ένας από τους δύο δράστες φέρεται να είναι 45 ετών και να έχει διαφύγει με Ι.Χ. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
_________________________________
Αιματηρή συμπλοκή συνέβη λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα της Τετάρτης σε καταυλισμό Ρομά στην Γαστούνη Ηλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής χρησιμοποιήθηκαν και όπλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τρία τουλάχιστον άτομα.
Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο κέντρο Υγείας της περιοχής. Στον καταυλισμό έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις, για να πραγματοποιήσουν έρευνες.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr