22.7.13

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Απέδωσε τα εύσημα για Κόλα - "Δεν εφησυχάζουμε"

Efenpress:Εκτός από εύσημα,δεν ακούσαμε για αποζημίωση στον αστυφύλακα που κινδυνεύει να μείνει ανάπηρος από τη σφαίρα στο πόδι.Μήπως θεωρείται...αναλώσιμο είδος;
_________________________
Τα εύσημα και τα συγχαρητήρια του προς τους άνδρες που στελέχωσαν τις πολύμηνες έρευνες για τον εντοπισμό της συμμορίας των Αλβανών δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων με αρχηγό τους τον νεκρό, πλέον, Μαριάν Κόλα, απέστειλε σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκος Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας έκανε αναφορά στους εκατοντάδες άνδρες της αστυνομίας, του λιμενικού και των ενόπλων δυνάμεων, που όπως είπε «εδώ και μήνες έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους» για να βρουν τους Αλβανούς κακοποιούς και τους συνεχάρη για τη «μάχη» που έδωσαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο Σούλι.
Ακόμη, ευχαρίστησε το Λιμενικό και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τη συνεργασία που έχουν με τις αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στη σπείρα των Αλβανών κακοποιών.
Ωστόσο, ο  υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, αν και σημείωσε πως το επεισόδιο στο Σούλι είναι μια επιτυχία των Αρχών, υπογράμμισε πως δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμό. «Τα στελέχη της ελληνικής αστυνομίας θα συνεχίσουν τις έρευνες μέχρι όλοι οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στην ελληνική Δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον κ. Δένδια «η εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στο σωφρονιστικό σύστημα της χώρας» οδήγησε στην ιστορία με τους Αλβανούς δραπέτες. «Υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες που πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπιστούν», σχολίασε σχετικά.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr