11.7.13

Η ..."Ε.Δδδδδ.Τ" άρχισε να...εκπέμπει...ψευδά!

Έβγαλε και το "Ε" από το "ΕΔΤ" και λέγεται.."ΔΤ"
"ΔΤ"= Διεθνές  Ταμείο (ΔΝΤ) ; ή Δημόσια Τουαλέτα;




Όταν ξεκίνησε η εκπομπή του προγράμματος στις οθόνες των τηλεοράσεων εμφανιζόταν το λογότυπο «ΕΔΤ». Στην πορεία του προγράμματος όμως το «Ε» εξαφανίστηκε και παρέμεινε μόνο το «ΔΤ» όπως φαίνεται στην παρακάτω λήψη. 




Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα δημόσιας τηλεόρασης Παντελής Καψής, το μαύρο σήμερα φεύγει και θα παρουσιάζονται ντοκιμαντέρ, ταινίες και παιδικό πρόγραμμα. 

Από τις 8 το πρωί το σήμα με το λογότυπο

Η «Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση», άρχισε να εκπέμπει από τις 8 το πρωί στις συχνότητες της ΕΡΤ.  Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στην πρωινή εκπομή του ΑΝΤ1 είπε: «Έπρεπε να γίνει η εκπομπή. Αυτό που βλέπετε είναι ένα μεταβατικό πρόγραμμα. Είναι σε εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, έχει κατατεθεί ήδη το νομοσχέδιο για το νέο φορέα και μέσα σε ένα τρίμηνο πιστεύω θα έχει αρχίσει η εκπομπή κανονικά του νέου δημόσιου φορέα».



Π. Καψής: Πολύ σύντομα η εκπομπή προγράμματος
Ο υφυπουργός αρμόδιας για τη δημόσια τηλεόραση μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega είπε ότι είναι θέμα ωρών, η μεταβατική δημόσια τηλεόραση. Αρχικά το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ταινίες, ντοκιμαντέρ, ενώ με κρόουλ ο τηλεθεατής θα ενημερώνεται για την επικαιρότητα. Σύμφωνα με τον κ. Καψή ο διάλογος με τους πρώην εργαζόμενους της ΕΡΤ παραμένει ανοιχτός, ενώ ξεκαθάρισε ότι τα αρχικά Ε.Δ.Τ. αφορούν μόνο το μεταβατικό στάδιο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.



Aπό την πλευρά τους, οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ μέσω του blog τους, ERTOPEN κάνουν λόγο για «ψεύτικο αντίγραφο της ΕΡΤ». ( και ψευδό...!)
πηγή real.gr