20.7.13

Ένα φυτώριο "κόσμημα" στο 6ο χλμ Ε.Ο. Χαλκίδος-Βασιλικού


Το φυτώριο GREENLAND, δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα της εμπορίας καλλωπιστικών φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, μελέτη και κατασκευή αυτόματου συστήματος άρδευσης και στολισμό δημόσιων και ιδιωτικών χώρων.

Έχει υιοθετήσει ως βασική αρχή επιχειρηματικής πολιτικής, την ποιότητα κάτι που προσπαθεί καθημερινά να εφαρμόσει σε όλα τα επίπεδα (εμπορεία, εξυπηρέτηση πελατών, ανάπτυξη συνεργασιών κλπ.) 



Στο φυτώριο αυτό, μπορεί να βρει κανείς μια πολύ μεγάλη γκάμα σπόρων και διαφόρων ποικιλιών έτοιμου χλοοτάπητα, καλλωπιστικών φυτών και δέντρων κηποτεχνίας όλων των μεγεθών και ποικιλιών,καθώς επίσης και την πληρέστερη συλογή καρποφόρων δέντρων, εσπεριδοειδών και ελιάς.


Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα γεωργικών εφοδίων όπως εμπλουτισμένα φυτοχώματα, βιολογικά λιπάσματα, φυτοφάρμακα, υλικά άρδευσης, εργαλεία κήπου, baboo, rollboard, πανιά σκίασης, παγετού, εδαφοκάλυψης και ό,τι άλλο έχει σχέση με τον κήπο και τον αγρό.
 Επίσης μπορεί να βρει κανείς μια πολύ μέγαλη ποικιλία απο χειροποίητα πύλινα, τσιμεντένιες γλάστρες και πυθάρια όπως και διάφορα διακοσμητικά κήπου (συντριβάνια, πηγάδια, κύκνους, γαιδουράκια, χελωνίτσες και επιτοίχια).


Το φυτώριο  καλύπτει πλήρως την προμήθεια όλων των ειδών και μεγεθών φυτικού υλικού, τόσο εγχώριου όσο και εισαγόμενου.
Με την εμπειρία , την υλικοτεχνική υποδομή και τα ποιοτικά προιόντα που προσφέρει, αναλαμβάνουν την μελέτη και την κατασκεύη οποιουδήποτε δημόσιου ή ιδιωτικού έργου, συνοδευόμενο πάντα από εγγύηση καλής ποιότητας κατασκευή.
Το φυτώριο GREENLAND αναλαμβάνει τον στολισμό του χώρου, της αίθουσας και της εκκλησίας, σε βαπτίσεις και γάμους, δημιουργώντας για ξεχωριστές συνθέσεις, ανθοδέσμες και ανθοστήλες από επαγγελματίες ανθοδέτες.


Ιδιοκτήτης του φυτωρίου είναι ο Α.Καλόγηρος, πτυχιούχος γεωπόνος
                       
Τηλ. επικοινωνίας 2221053233-Fax2221053143-Κιν. 6945803143